Exposure Of Sound, Cinerama Basement - Rdam, 31 mrt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

De organisatie Exposure of Sound wordt in Rotterdam steeds bekender om hun kleinschalige, intieme feesten, met een ongecompliceerd publiek dat houdt van stevige techno. Wederom was de sfeer op zaterdag 31 maart in de basement van cinerama erg goed. Helaas door een verlate binnenkomst, heb ik slechts het laatste kwartiertje van Joery (een van de residenten) mee mogen maken. Met stevige beats maakte hij het publiek aan het springen en mij in de stemming om hieraan mee te doen.

Vanaf twee uur had Perry van Strictly Techno de taak hem te evenaren, wat hem aan het begin wat moeilijk af ging. Een wat rommelige set, met loom makende beats zorgde ervoor dat de mensen op de dansvloer wat op en neer deinden en de podiums werden gebruikt als zitplaatsen. Echter na een uurtje, liet Perry zien dat hij wel degelijk goed kan draaien en maakte een erg goed einde aan zijn set.


Een goede intro voor de Nieuw Zeelander Dean Webb. Met een wat gemakkelijke, maar nog altijd heerlijke 'Knights Of The Jaguar' als beginplaat, startte hij een optreden waar het 'Exposure of Sound publiek' van houdt. Ondanks het late uur, werden de podia en de dansvloer goed benut om de voetjes van de vloer te bewegen, zodat men met een goed gevoel huiswaarts keerde.

Exposure of Sound heeft het weer goed voor elkaar gekregen om wat onbekender maar zeker goede DJ's binnen te halen. Ondanks het grote aanbod op de Rotterdamse dansvloer was de basement van Cinerama goed gevuld, waardoor het voor de zeer lage toegangsprijs van fl. 17,50 zeker de moeite waard is om volgende keer weer een bezoekje te brengen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws