Subliminal Sessions, Now & Wow - Rotterdam, 2 maart

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Een rij indrukwekkende namen maakten op vrijdag 2 maart hun opwachting in Now & Wow. Erick Morillo, Seamus Haji (Ministry Of Sound), Ronny S Moraes, Ronald Molendijk, Roog, Groovemaster Johnson, Bruze. MC Marxman & Starbros. Maar hoe mooi deze namen ook klinken en hoe lekker de muziek die ze draaien ook is, ze konden geen volle zalen trekken. Misschien dat het hoge prijskaartje van 50 gulden aan de deur voor de vrijdagavond, daar debet aan was.

Tekst:Yuri





Subliminal Sessions naar het gelijknamige label, Subliminal van Erick Morillo, staat garant voor gelikte house met harde gefilterde beats en soulvolle vocalen. Muziek die je in een andere wereld brengt, je zorgen door vergeet. Een week werken is weer tot z'n eind gekomen, dus laat de muziek je gids zijn. Zo mocht het ook zijn want het aanwezige publiek had er absoluut zin in. Het muzikaal geweld wat om de oren werd gegooid, liet dan ook geen keuze, de ene na de andere vloervuller volgde elkaar op. Mochten deze DJ's vanavond dan geen volle zalen trekken, het weerhield hun stuk voor stuk niet om het publiek in extase te brengen met hun dwingende beats.




Roog draaide de groeven uit het vinyl. Met een stevige garage/house set kreeg hij de Now helemaal plat. Niet voor niets was de Wow leeg. Dat bleef uiteraard ook het geval toen Erick Morillo, Roog afloste en op zijn dj sound voorborduurde. Met stevige beats, gefilterde discoloops en energieke techhouse, wist hij heel goed wat het publiek wilde. Sjeamus Haji, gerenommeerd DJ uit het engelse clubcircuit, en Ronald Molendijk werden slachtoffer van het succes in Now. Zij moesten genoegen nemen met een kleiner, maar net zo gewillig publiek.






Moe, voldaan en zonder besef meer van tijd, keerden we huiswaarts, nog even terugdenkend aan dat uitermate vrolijke publiek, de positieve portiers, die perfecte man/vrouw verhouding, die heerlijke muziek, kortom, een topavond!

Foto's Marcel en Yuri

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws