Club Risk @ More - Amsterdam, 10 feb

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Al enige tijd heeft Club More haar deuren geopend en zet tot op heden i.s.m. Club Risk op zaterdag een zeer goede avond neer. Mc marxman is de vaste MC en de dj's die worden geboekt zijn ook zeer de moeite waard om eens een ritje naar Amsterdam te maken. Afgelopen zaterdag was het een Frans onderonsje. Oliver Laury en Jack de Marseille.




Bij aankomst om 00.45 stond er een behoorlijke rij. Het deurbeleid is streng, maar rechtvaardig. Bij binnenkomst was het nog niet echt druk, maar de rij die buiten stond gaf al aan dat we deze avond zeker niet de enige waren. In het voorste gedeelte (vanaf de ingang gezien) kan men lekker languit op een soort van bedden liggen of lekker loungen aan de tafeltje die daar zijn geplaatst, alvorens je naar de dansvloer te begeven.



Oliver Laury stond lekkere groovy plaatjes te draaien en de dansvloer liep zeer snel vol. Jack de Marseille stond van 01.00 tot 05.00 uur gepland, maar wegens omstandigheden kwam de Fransman iets later dan gepland. Hij draaide zoals we van hem gewend zijn. In het begin lekkere funcky techno platen en in de loop van de avond bouwde hij de set rustig op en eindigde zelfs met een aantal klassiekers. Erg druk en warm was het wel, maar dat mocht de pret niet drukken. als de warmte je even te veel werd kon je gewoon in het voorste gedeelte van de zaak bijkomen en je drankje rustig drinken.



Al met al een gezellige avond. Het publiek is zeer party minded en
sfeer is uitermate goed. Er lopen opvallend veel mooie vrouwen rond en de mensen zijn over het algemeen zeer goed gekleed. Aan de bar word je redelijk snel geholpen, al zijn de drankjes wel aan de prijzige kant. De garderobe is ook netjes en je jas hangt in now time aan de knaapjes. De wc's zijn lentefris. Een minpuntje al geld dat voor heel amsterdam is de parkeergelegenheid. Ach, dat zijn we nu wel gewend.




Gastauteur en fotograaf:Tim Bontje

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws