Chesterfield Labelland, Melkweg - Amsterdam, 2 februari

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

De Amsterdamse Melkweg had de eer om de eerste editie van het nieuwe Labelland-seizoen in hun fraaie onderkomen te mogen verwelkomen. Bob Sinclar, Secret Cinema en Martin Morales waren, ieder van hun eigen label, de absolute hoogtepunten van de avond.




In de Max, waar het Franse discohouse label Yellow Productions was gestationeerd, draaide dj Yellow een lange set. Zeker geen zwakke performance, maar om nu te spreken van een supervet optreden? Nee. Dat deed Bob Sinclar stukken beter, door uiteraard zijn eigen hitjes van zijn laatste album Champs Elysees te draaien, die af en toe werden afgwisseld met weinig verrassende tracks zoals de uitgekauwde Timo Maas remix van Azzido da Bass. Het leek het publiek weinig te schelen, want er werd gedanst of het leven er van af hing.



Het echte feest vond pas in de Theaterzaal plaats waar Martin Morales van het Ocho label, zijn nieuwbakken Discotecca album promootte. Dit met alle positieve gevolgen van dien, want de heupwiegende dames die rondom hun handtasjes hun uiterste best deden om zo sexy mogelijk voor de dag te komen, lieten hun waardering regelmatig blijken. Een leuk zaaltje dat bovendien erg sfeervol was gedecoreerd. 'Disco will never die', maar techno ook niet, zo bewezen Jeroen Verheij aka Secret Cinema en Michel de Heij! Secret Cinema speelde een van zijn beste live-sets ooit en Michel draaide zowel voor als na het technogeweld van zijn collega goede en verrassende diepe, maar stevige technosets.



Nadat we ons kapot hadden gedanst was een rustig moment van bezieling in de Aquarius Lounge een must. Zo kon er een nieuwe kapsel worden aangemeten, werd je door een aantal enthousiaste fotografen op de kiek gezet en kon je jezelf in de wondere wereld van de virtualiteit begeven op een van de aanwezige I-macs. Een heerlijke chill die later, moe maar voldaan, werd voortgezet in het eigen mandje.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws