Vunzige Deuntjes At The Beach

Chanice Baptista | 22 maart 2016
party reports

Party: Vunzige Deuntjes At The Beach
Locatie: Zeeweg 94, Haarlem
Line-up: Hato, Rishi Romero, Walter Looks, Nicky Bizzle, Jack Jameson, DJ Atti, SANKA SOUNDsystem, Vic Crezee, DJ Abstract, Full Crate, DJ Cream, Wurtz
Datum: Zondag 20 maart 2016

De lente is officieel begonnen en dat is iets om te vieren, we zijn alweer een seizoen dichter bij de zomer. Een week nadat Beachclub Bloomingdale haar deuren opende organiseerde Vunzige Deuntjes hun eerste strandfeest van het jaar.

Lekker druk

Dat iedereen enthousiast is over de lente en dus de opkomende strandfeestjes was wel duidelijk. Toen ik bij Beachclub Bloomingdale aankwam stond er al een lange rij tot om de hoek van de club. Eenmaal binnen kon het feest meteen beginnen, iedereen was in een feestelijke stemming. Er waren twee areas met verschillende muziekstijlen, binnen kon je lekker je heupen losgooien op de dancehall en Caribische nummers en buiten, in de verwarmde tent, kon je mee rappen met de hip hop-acts.

Zomers gevoel

Naast de zomerse deuntjes had de organisatie groots uitgepakt om de feestgangers een zomers gevoel te geven. Binnen kon je bijvoorbeeld een hennatattoo laten zetten bij Henna by Fatima. Naast de reguliere bar hadden ze ook schaafijs met kleurrijke liquor verzorgd door Sgaafijs.

Achter in de tent stond zelfs een jacuzzi, via de mail kon je je hier gratis voor aanmelden, dus dat heb ik dan ook gedaan. Twee mooie dames in bondjassen regelde de toelating tot de jacuzzi en schonken de glazen bubbels voor ons in. In principe mocht je een half uur in de jacuzzi zitten en kreeg je er een glas bubbels bij. Omdat wij de laatste groep waren, hebben we zeker een uur in de jacuzzi doorgebracht. Eerst voelde het een beetje ongemakkelijk om in je bikini te zitten terwijl iedereen om je heen aangekleed is. Als je daar eenmaal doorheen bent, dan is het eigenlijk super relaxed.

Conclusie

Ik heb een ontzettend leuke avond gehad vol met leuke mensen die zorgden voor een goede sfeer, goede muziek en een heerlijk bubbelbad. Vunzige Deuntjes At The Beach was wat mij betreft een mooi begin van de lente en een geslaagde aftrap van het seizoen van de strandfeestjes!

7.2

Party report

Vunzige Deuntjes At The Beach 20 maart 2016 - Vunzige Deuntjes At The Beach - Haarlem Report door Chanice Baptista
  • Pluspunten
  • Muziek
  • Sfeer
  • Originele activiteiten
  • Minpunten
  • Geen pin aan de bar
  • Te weinig kluisjes

Party Rapport

Sfeer
7
Muziek
8
Bar/horeca
7
Publiek
7
Aankleding
7
Bereikbaarheid
7

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws