TIKTAK BEACH XXL (Easter Special)

Chanice Baptista | 31 maart 2016
party reports

Party: TIKTAK BEACH XXL (Easter Special)
Locatie: Beachclub Bloomingdale, Overveen
Line-up: Ronnie Flex, MOKSI, Girls Love DJs, GLOWINTHEDARK, Abstract, BIGGI, Sam Blans, Raynor Bruges & MURDA en Washington
Datum: Zondag 27 maart 2016

TIKTAK BEACH XXL (Easter Special)

TIKTAK is natuurlijk bekend van hun spectaculaire oud en nieuw-feesten, club avonden in AIR en hun zomerfestival, maar afgelopen weekend was het weer tijd voor een avond vol eclectische beats op het strand!

Het feest begon vrij vroeg en dat was te merken. In het begin was het nog beetje rustig dus hebben we buiten nog even kunnen genieten van het namiddag zonnetje. De aankleding van de beachclub was erg simpel maar zag er goed uit, boven de dj-booth hing een bord met daarop ‘TIKTAK’ en aan weerskanten grote gekleurde ballonnen in het paasthema.

Heerlijke sfeer

Rond 20:00 uur barstte het feest eindelijk los. Het werd steeds drukker en de eerst wat rustigere muziek bouwde nu op naar een wat harder tempo met rap en wat meezingers. Er hing een erg goede sfeer in het publiek iedereen ging los en had het leuk met elkaar.

Toen Girls Love DJ’s eenmaal achter de dj-booth verscheen werd het tempo nog wat opgevoerd. De meezingers en rapnummers maakte nu plaats voor wat hardere eclectische beats van het DJ duo. Dit mocht ook wel, want zij moesten het publiek klaarstomen voor de set van MOKSI, die zich ook zeker niet hebben ingehouden.

Ronnie Flex

Het einde van de avond verliep iets anders dan de timetable had voorspeld. Omdat Ronnie Flex te laat was, was zijn optreden omgewisseld met de set van Sam Blans, wat betekende dat Ronnie afsloot. Ik vond dit persoonlijk eigenlijk wel een goede verandering. Het optreden was ontzettend energiek en iedereen kon zo het laatste half uur nog even helemaal uit hun dak gaan op de hits van Ronnie Flex.

Conclusie TIKTAK BEACH XXL

Persoonlijk ben ik altijd al een fan geweest van de TIKTAK events en deze keer hebben ze weer eens laten zien dat ze een mooi feestje kunnen geven! Ik heb er van genoten en kan niet wachten tot de volgende editie.

Beeld: TIKTAK Events

TIKTAK BEACH XXL (Easter Special)

7.3

Party report

TIKTAK BEACH XXL (Easter Special) 27 maart 2016 - TIKTAK BEACH XXL (Easter Special) - Overveen Report door Chanice Baptista
  • Pluspunten
  • Goede line-up
  • Sfeer was top
  • Fijne locatie
  • Minpunten
  • Dure drankjes
  • Weinig kluisjes

Party Rapport

Sfeer
8
Muziek
8
Bar/horeca
7
Publiek
8
Aankleding
7
Bereikbaarheid
6

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws