Sexy By Nature At The Beach

Chanice Baptista | 19 juli 2016
party reports

Party: Sexy By Nature At The Beach
Locatie: Beachclub Bloomingdale, Bloemendaal aan Zee
Line-up: Sunnery James & Ryan Marciano, Dark Knight, Benny Rodrigues, Aaron Gill, Quentin van Honk.
Datum: Zondag 17 juli 2016

Sexy By Nature At The Beach

Afgelopen zondag was het weer eens tijd voor een strandfeestje en niet zomaar één. Ik ging naar Sexy By Nature At The Beach in Beachclub Bloomingdale, de enige editie van 2016 die in Nederland gehouden zou worden! Het zonnetje scheen uitbundig, dus het beloofde een prachtige editie te worden.

Locatie

De organisatie had groots uitgepakt qua inrichting van de beachclub. Ik ben al vaker naar feesten geweest in Bloomingdale en dan zijn er meestal twee area’s, waaronder een kleine stage buiten. Binnen vind je normaliter een dj-booth met dj, maar dit keer was het anders opgezet: buiten was een grote stage gebouwd met daarin ook enorme schermen waar toffe visuals op werden vertoond. In het midden was een grote dj-booth waar de artiesten hun ding konden doen. Naast de stage was plaats gemaakt voor het JBL VIP deck, zodat de VIP’s ondanks de drukte toch goed zicht hadden op de stage. Een geweldig uitzicht natuurlijk, met de zee en het strand op de achtergrond! Buiten was het erg druk, daarom kon je gelukkig ook binnen staan. Hier kon je dankzij een groot scherm nog steeds genieten van de show die buiten plaats vond.

De show

Dit keer had de organisatie gezorgd voor een internationale line-up. De sfeer zat er al gauw lekker in en iedereen stond buiten in het zonnetje te genieten van de beats van de artiesten. De hele avond werd er tech-house en deep-house gedraaid, met af en toe wat vocals van de MC. Het feest barstte pas écht los toen de headliners, Sunnery James & Ryan Marciano, opkwamen. Hun set werd ondersteund door vette lichtshows en Co2 jets. Deze werden naarmate het later werd beter en beter. Op het dak van de beachclub stonden twee mooie dames mee te dansen op de set. Later op de avond slingerden de dames grote JBL ballonnen het publiek in, die vervolgens boven het publiek bleven ‘stuiteren’ en zo ook steeds weer verder werden gegooid. Tegen het einde van het feest kwam er ook nog een JBL ballonnen parade met het woord SEXY in rode ballonnen met lichtjes daarin. Al deze details bij elkaar, samen met de goede muziek, maakte de show compleet en geweldig om naar te kijken.

LEES OOK: Sunnery James & Ryan Marciano merkambassadeurs JBL

Veel keuze

Er was ook genoeg keuze aan hapjes en drankjes. Binnen kon je wat te snacken halen en was er een bar en buiten nog twee normale barren waar je wat standaard drankjes kon halen. Maar er was meer: tussen het publiek stond ook nog een bar van Moët et Chandon met een luxe bottle service. En ik hoor je nu denken, "wat is een strandfeest zonder cocktails?" Precies! Je kon ook genieten van een lekkere zomerse cocktail bij de speciaal daarvoor ingerichte cocktailbar.

LEES OOK: SJRM - 'We voelen het goed aan'

Conclusie

In één woord, top! Ik heb kunnen genieten van een mooie show en het erg naar mijn zin gehad. Het was duidelijk dat de organisatie groots uit wilde pakken en dat is ze gelukt. Ik had het zeker niet willen missen en zou graag nog een keer naar Sexy By Nature At The Beach gaan!

Foto credits: tomdoms.com en Sexy By Nature

7.3

Party report

Sexy By Nature At The Beach 17 juli 2016 - Sexy By Nature At The Beach - Bloemendaal aan Zee Report door Chanice Baptista
  • Pluspunten
  • Lichtshows
  • Veelzijdigheid aan horeca
  • Muziek
  • Minpunten
  • Dure drankjes

Party Rapport

Sfeer
7
Muziek
8
Bar/horeca
8
Publiek
7
Aankleding
8
Bereikbaarheid
6

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws