Members Of Hardstyle

Nikki van der Wildt | 20 oktober 2016
party reports

Party: Members of Hardstyle
Locatie: De Asterd, Breda
Line-up: Frequencerz, Deetox, Adrenalize, Sound Rush, Bass Chaserz
Datum: Zaterdag 15 oktober 2016

Members Of Hardstyle

Het festivalseizoen is helaas tot een einde gekomen, maar niet zonder dat wij nog één maal los gaan in Breda voor Masters Of Hardstyle. Afgelopen jaar hebben wij al mogen genieten van voorgaande feesten van Eye4Dance, de organisatie van dit mooie festivaleinde. De zeer geslaagde editie van toen, en de lineup van dit jaar, heeft ons overtuigd om er zeker weer bij te zijn. Hier hadden we geen spijt van… Na een kort fietstochtje komen we aan bij het festivalterrein, parkeren we de fietsen en lopen we door naar de ingang. De weg naar de kluisjes en muntjes is gevonden, snel door een drankje halen en de tent in. De sfeer zit er al goed in en het is gezellig druk.

Line-up

De dag begint euforisch met namen als Adrenalize, Sound Rush, Audiotricz, en zelfs de locale Sephyx. Max Enforcer is daarna aan de beurt om een throwback hour aan muziek te draaien. En dan is het tijd voor Frequencerz vs. Ran-D, de drie mannen waar ik op gewacht heb. Een uur lang knallen op een perfecte mix van euforisch en raw, kan niet beter als je het mij vraagt. Vele klassiekers komen voorbij, en het complete publiek zingt uiteraard mee als Frequencerz – 'Wolfpack' ingestart wordt. Dit is toch iedere keer weer een kippenvelmomentje.

Bass Chaserz

Na een kort rondje over het festivalterrein is het tijd voor Bass Chaserz, Phuture Noize vs B-Front en Deetox om de avond voor ons af te sluiten. Op het terrein zelf zijn de faciliteiten prima in orde, één bar en één stand voor eten lijkt weinig, maar het was goed te doen.

Na de queen of raw, oftewel Deetox, is het voor ons tijd om weer richting huis te gaan. Ik kreeg het gevoel alsof de hele tent op het moment van haar set had staan wachten. Dit uurtje ging iedereen extra hard los, wat zorgde voor een topsfeer! Als het aan ons ligt zijn wij er volgend jaar weer bij!

Foto Credits: Members Of Hardstyle Facebook

8,5

Party report

Members Of Hardstyle 15 oktober 2016 - Members of Hardstyle - Breda Report door Nikki van der Wildt
  • Pluspunten
  • Line-up
  • Locatie
  • Sfeer
  • Minpunten
  • Weinig visuals

Party Rapport

Sfeer
9
Muziek
10
Bar/horeca
8
Publiek
9
Aankleding
7
Bereikbaarheid
8

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws