Laidback Luke and Friends Birthday Bash

Chanice Baptista | 24 oktober 2016
party reports

Party: Laidback Luke and Friends Birthday Bash
Locatie: Club AIR, Amsterdam
Line-up: CMC$, Dirtcaps, East & Young, Inpetto, Jack Wins, Mark & Prince, Pnut & Jelly, Shelco Garcia & Teenwolf, Subshock & Evangelos
Datum: Dinsdag 18 oktober 2016

Laidback Luke and Friends Birthday Bash

Er was er één jarig hoera hoera, dat kon je wel zien dat was Laidback Luke! Afgelopen dinsdag was de aftrap van ADE in Club AIR tijdens de verjaardag van Laidback Luke. Het was een invite only event en ik mocht er voor Partyscene bij zijn!

Aankleding & sfeer

Bij binnenkomst in Club AIR was gelijk te merken dat het Laidback Luke zijn verjaardag was. Zijn logo’s waren al te zien in de hal bij de lockers voordat je de zaal binnen kwam. Tegen de muur stond een groot scherm waarop de hele avond video's werden afgespeeld van collega dj’s die Luke feliciteerden met zijn verjaardag. Eenmaal door de deuren naar de zaal hing een sponsorwall met daarvoor een GIFcamera, hier kon je samen met je vrienden een GIF maken die direct naar jouw telefoon werd gestuurd met een bedankje dat je was gekomen. In de zaal zelf hing een relaxte maar een beetje afwachtende sfeer. De muziek stond niet ontzettend hard waardoor je elkaar nog kon verstaan en kon socializen. Toen Laidback Luke zelf achter de draaitafel tevoorschijn kwam veranderde deze relaxte en afwachtende sfeer in een zaal vol energie en barstte het feest los. Daarbij kwam ook nog dat Luke in het kader van zijn verjaardag trakteerde en dus een open bar aankondigde voor de rest van de avond.

Unieke sets

Van tevoren was er een line-up bekend gemaakt met de mededeling dat er ook nog een aantal speciale onaangekondigde artiesten bij zouden zijn. Zelf had ik nog niet echt een idee wie dit zouden kunnen zijn maar eenmaal daar was ik ontzettend verrast. Iedere keer als ik naar de dj-booth keek was het een verrassing wie er nu weer stond te draaien. Zo stond halverwege de avond Blasterjaxx ineens achter de draaitafel. Hoe later het werd hoe gezelliger en hoe meer de zaal maar ook de dj’s zelf losgingen. Er ontstonden unieke back to back sets tussen onder meer Hardwell, Afrojack en Armin van Buuren, wie uit hun comfort zone gingen door niet alleen te draaien waar ze normaal om bekend staan. Tussen de sets door werd er voor de jarige Luke vaak genoeg verjaardag liedjes gezongen door de hele zaal en ook Trumpet Timmy heeft een liedje aan hem opgedragen. Het was heel mooi om te zien hoe een volle club AIR luidkeels ‘er is er een jarig’ mee staat te zingen. Tegen het einde van de avond maakte o.a. Dirtcaps, Mike Cervello en Cesqeaux er een energiek feest van en sprong Luke zelf ook een paar keer achter de draaitafel.

Conclusie

Dit was zeker een avond om nooit te vergeten. Omdat het een invite only avond was, was het niet het publiek wat je normaal in club AIR tegenkomt maar dat maakte het juist bijzonder. Luke zelf leek het ook ontzettend naar zijn zin te hebben, de sfeer tussen de dj’s in de booth reflecteerde op de zaal en maakte het één groot feest. Ook vond ik het mooi om te zien dat Luke de tijd nam of en toe een kort praatje te maken en op de foto te gaan met zijn fans. Kortom, ik vond het een hele bijzondere avond waar ik nog lang aan terug zal denken. Laidback Luke, nogmaals van harte gefeliciteerd met je 40ste verjaardag en bedankt voor het mooie feest!

8,3

Party report

Laidback Luke and Friends Birthday Bash 18 oktober 2016 - Laidback Luke and Friends Birthday Bash - Amsterdam Report door Chanice Baptista
  • Pluspunten
  • Sfeer
  • Open bar
  • Veel goede artiesten
  • Minpunten
  • Geen

Party Rapport

Sfeer
9
Muziek
9
Bar/horeca
8
Publiek
8
Aankleding
7
Bereikbaarheid
9

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws