The Black Ten

Etiënne Slijpen | 22 november 2016
party reports

Party: LAC Studio
Locatie: Lichtstraat, Eindhoven
Line-up: La Fuente
Datum: Vrijdag 18 november 2016

The Black Ten

Afgelopen week vond in Eindhoven alweer voor de 11de keer het GLOW licht festival plaats. Twee wandelroutes door de “Lichtstad” waarbij ontwerpers, designers en engineers hun kunsten vertoonden. Architectuur en natuur werd in een ander licht getoond en dit leverde unieke plaatjes op. Dit jaar werd de route uitgebreid met een aantal Horeca pleinen waar bezoekers een hapje en een drankje konden doen. Voor Event Creation en La Fuente een unieke gelegenheid om een evenement hieraan te koppelen. In Restaurant The Black en het pakhuis van Lac Studios te Eindhoven, direct gelegen aan de route, vond het evenement “The Black Ten” plaats.

Dine and Dance

De avond begon met een diner. Vanaf 17:00 uur kon je genieten van drie gangen onder het genot van een lekkere beat. Wanneer de gasten gedineerd hadden verplaatste het feest zich omstreeks 22:00 naar het pakhuis. Bij binnenkomst stond La Fuente al heerlijk te draaien. Aan zijn enorme glimlach te zien had hij er enorm veel zin in. Al snel stroomde het pakhuis vol. Dit was stijlvol aangekleed en door de hele setting kreeg je een Ibiza gevoel. Het idee van de avond paste perfect hierbij. Lekkere borrelen met een drankje en een dansje onder het genot van de lekkerste tech-house en house beats.

Vier uur lang vol nieuwe en oude bangers

Vier uur lang wis La Fuente zijn publiek samen met MC Roga te boeien. Met old skool platen in een nieuw jasje (Freed from Desire van Gala), echte oude house bangers van 4-5 jaar geleden, de nieuwste platen en eigen producties bracht hij het publiek in verroering. Het publiek was dan ook erg verschillend. Vanaf 20 tot een jaar of 60. Dit zorgde voor een toffe sfeer want jong en oud ging gezellig met elkaar om! Vooral het laatste uur was genieten. In dat laatste uurtje kregen we onder andere de nieuwe house plaat van La Fuente – Show me how to Love voorgeschoteld. Een vrolijke plaat met een viool erin! Wie La Fuente kent weet dat hij altijd iets unieks en vernieuwends wil neerzetten. Ik denk dat dat wederom gelukt is!

Perfect Einde

Op het eind van de avond sloot hij af met Oxia – Domino en Grey van Kölsch. Twee enorm lekkere platen waardoor iedereen nog een keer helemaal los kon gaan. Iedereen genoot en bleef dan ook tot het eind. Dat La Fuente zelf uit Eindhoven komt was goed te zien.  Want na het uitzetten van de muziek bleef iedereen nog even hangen om een praatje te maken en om nog even snel een foto te knippen met hem! Ik denk dat de organisatie aan de verwachting die men zelf schepte door de onderstaande quote heeft weten te voldoen!

“People wil forget what we said or what we did, but people will never forget how we made them feel”

 

8.3

Party report

The Black Ten 18 november 2016 - LAC Studio - Eindhoven Report door Etiënne Slijpen
  • Pluspunten
  • Gemoedelijke sfeer
  • Mix van jong en oud
  • Druk gedurende heel het feest
  • Minpunten
  • Om 2 uur al afgelopen
  • Te weinig keuze in drank

Party Rapport

Sfeer
8
Muziek
9
Bar/horeca
7
Publiek
8
Aankleding
8
Bereikbaarheid
10

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws