Don’t Let Daddy Know - zaterdag 4 maart

Steven Wiertz | 7 maart 2017
party reports

Party: Dont Let Daddy Know
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Line-up: Dimitri Vegas and Like Mike, Blasterjaxx, Headhunterz, Nicky Romero, Showtek, Third Party, Asonn
Datum: Zaterdag 4 maart 2017

Fotografie: Setney Blans, Setb party photography

Ik bezoek al jaren Don’t Let Daddy Know en elk jaar opnieuw roep ik het feest uit tot hét indoor feest van het jaar. Don’t Let Daddy Know distantieert zich van andere feesten voornamelijk door de iets hardere muziekstijlen die gepragrammeerd worden in combinatie met een erg fijne locatie: de Ziggo Dome in Amsterdam.

Binnenkomst

Binnenkomen omstreeks 22:00 uur gaat lekker vlot. Er staat wel een rij voor de deur, maar ondanks dat weet de beveiliging iedereen erg snel te fouilleren zodat men hun ticket kan laten scannen en door kan lopen. Ook dit jaar krijgen bezoekers opnieuw een lichtgevend armbandje dat gedurende de avond zal zorgen voor een interactieve extra visual in de zaal van de Ziggo Dome. Een positieve verandering is dat de armbandjes dit jaar wel werken!

Bij binnenkomst is Third Party bezig met hun enigszins opwarmende set. De zaal stroomt snel vol waarna Nicky Romero de draaitafels overneemt. Nicky Romero weet het publiek ook goed los te krijgen met o.a. ‘Barricade’ van Axwell /\ Ingrosso.

Headliners: Dimitri Vegas & Like Mike

Wie kent ze niet - de nummer 1 dj’s van het jaar 2015 en tevens de resident dj’s van Tomorrowland. De verwachtingen van de dj’s liggen hoog, die hun tweede keer op DLDK in Nederland mogen draaien. Ze draaiden een energieke set vol eigen nummers, zoals ‘Tremor’ en ‘Stay a While’. Ook deden ze kort een flashback naar het land van herkomst: Griekenland. Kort klonk er een Grieks deuntje door de speakers dat wel grappig klonk en goed in de smaak van het publiek viel. Jammer dat de headliners van deze avond slechts een uurtje draaien, ik denk dat het grootste gedeelte van de zaal graag nog wat meer van deze Belgische dj's had gehoord!

Na deze set besluit ik dat het even tijd is voor een kleine pauze. Hierdoor mis ik een groot gedeelte van Showtek. Wel hebben ze een aantal van hun oude klassiekers gedraaid zoals ‘Booyah’ en ook ‘Believer’.

Blasterjaxx neemt de draaitafels over van Showtek en lijkt een minder harde set te draaien dan we van hen gewend zijn. Geen groot probleem want het publiek lijkt zich prima te vermaken.

Headhunterz komt hierna de stage op om de avond af te sluiten. Hij zorgt ervoor dat iedereen die er nog is, goed wakker blijft. Dit doet hij door een aantal oude hardstyle platen te draaien en eigen nummers zoals ‘Live Your Life’. Vooral tijdens het eind van de avond wordt het effect van de lichtgevende armbandjes pas duidelijk, ze knipperen rood en wit waardoor de hele zaal bijdraagt aan de verlichting.

Conclusie

Wederom een geslaagde editie! Fijne muziek, goede visuals, de Ziggo Dome (wat altijd een fijne locatie is voor dit soort feesten) en uiteraard de goede sfeer onder het publiek. Enig minpuntje is dat alle dj's maar slechts een uur ingepland waren, terwijl sommige dj's anderhalf uur achter de draaitafels dubbel en dwars verdiend hadden. Dit deed verder niet af aan de mooie avond waardoor dit voor mij beslist niet de laatste keer was dat ik er bij was!

Partyscene Aftermovie

8,8

Party report

Don’t Let Daddy Know - zaterdag 4 maart 4 maart 2017 - Dont Let Daddy Know - Amsterdam Report door Steven Wiertz

Party Rapport

Sfeer
9
Muziek
8
Bar/horeca
9
Publiek
9
Aankleding
9
Bereikbaarheid
9

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws