La Fuente's Full Colour Innercircle

Etiënne Slijpen | 7 maart 2017
party reports

Party: Full Colour Innercircle
Locatie: LAC Studios, Eindhoven
Datum: Vrijdag 3 maart 2017

Dat La Fuente een trouwe schare aan fans heeft is alom bekend en dat weet hij zelf als de beste. Om iets terug te doen voor zijn meest trouwe fans: zijn “Innercircle” organiseert hij iedere maand een eigen intiem feest. Wij van Partyscene ware vrijdag 3 maart aanwezig om hier verslag van te doen.

Vanaf 21:00 tot 22:00 gingen de deuren open voor het publiek waarna onder het genot van een drankje Job (Dj La Fuente) zijn fans persoonlijk begroete en met iedereen even een praatje maakte of zelfs samen met ze op de foto ging. Maar om het geheel net iets anders aan te pakken zorgde Job ervoor dat de foto’s niet als foto’s werden genomen maar als een Boomerang (zoals op Instagram). Dit leverde grappige en leuke bewegende foto’s op! Nadat iedereen om 22:00 begroet en op de foto gezet was, verplaatste de menigte zich naar de Innercircle, een ronde zaal waar kosten nog moeite waren gespaard om het publiek te vermaken. We mochten ons opmaken voor 4 uur heerlijke muziek van Dj La Fuente.

4 uur vol met entertainment

Vier uur lang wist La Fuente zijn publiek samen met MC Roga te boeien. Met old skool platen in een nieuw jasje (Freed from Desire van Gala), echte oude house bangers van 4-5 jaar geleden, de nieuwste platen en eigen producties bracht hij het publiek in verroering. Naast het muzikale vertoon was er voldoende confetti, C02 en een heuze lichtshow in alle mogelijke kleuren. Ook zorgden drie mooie dames in weinig verhullende pakjes voor entertainment. Dit alles zorgde voor een toffe en relaxte sfeer.

Perfect Einde

Op het eind van de avond sloot hij af met Oxia – Domino en Grey van Kölsch. Twee enorm lekkere platen waardoor iedereen nog een keer helemaal los kon gaan. Iedereen genoot en bleef dan ook tot het eind. We gaan ervanuit dat op 7 april de meeste fans LAC studios weer weten te vinden voor wederom een nieuwe unieke beleving in de Innercirle van La Fuente!

9

Party report

La Fuente's Full Colour Innercircle 3 maart 2017 - Full Colour Innercircle - Eindhoven Report door Etiënne Slijpen

Party Rapport

Sfeer
9
Muziek
10
Bar/horeca
7
Publiek
9
Aankleding
9
Bereikbaarheid
10

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws