Olivier Weiter

Michiel Nonnekes | 2 april 2017
party reports

Party: Annabel
Locatie: Schiestraat 20, Rotterdam
Line-up: Sandeep, miss Melera, Moonwalk, Oliver Weiter
Datum: Zaterdag 1 april 2017

Op zaterdag 1 april 2017 was het dan eindelijk zover. Na een serie uitverkochte shows in Paradiso Amsterdam was ditmaal Annabel in Rotterdam aan de beurt. En wij mochten de set van Oliver Weiter meemaken! Voor vanavond heeft hij dj’s Sandeep, Miss Melera en Moonwalk uitgenodigd als voorprogramma. Dat in combinatie met de locatie en line-up beloofde het een dikke avond te worden, vol met heerlijke muziek!

Annabel

We zijn op weg naar een locatie die voor onze wat oudere stappers bekend staat als waar vroeger discotheek Hollywood zat gevestigd. Inmiddels is het al een tijd poppodium Annabel. Bij aankomst herken je het gebouw niet meer terug van vroeger. Voor het poppodium zitten mensen gezellig wat te drinken op het terras. Bij de ingang kunnen we na de gebruikelijke formaliteiten eindelijk naar binnen.

Warming-up

Where to begin.....eenmaal binnen zien we de welbekende "bird" boven de DJ booth hangen met een enorme lamp die de naam van de man himself vormen: 'Weiter'! Super dik. De vogel wordt tijdens de verschillende warming up sets sfeervol verlicht en de letters met stroboscoopeffecten zorgden voor de underground feeling.

Hoge school techno

Oliver Weiter en de andere dj's trakteren ons op techno van de hogere school. De sets ziiten namelijk goed en opbouwend in elkaar, met duistere, rustige en soms klassieke techno die mensen in extase brengt. Via het voorprogramma van Sandeep, Miss Melera en Moonwalk wordt edereen klaar gestoomd voor Oliver. Al 4,5 uur hebben we nu onze danspasjes gedaan tijdens het voorprogramma. Maar we zijn hier natuurlijk voor Weiter himself. Eindelijk wordt het wachten beloond als een man met veel charisma en welbekende hoed achter de decks plaatsneemt. Hij speelt echt alle pannen van het dak! De mensen die niet al weg zijn gegaan wegens het lange wachten blijven dan ook non stop dansen. Oliver zet van begin tot eind een heerlijke set neer en bezorgt ons uiteindelijk een heerlijke nacht. Eentje waar we nog op kunnen teren tot ons volgende uitje!

Slaap lekker Annabel!

7.3

Party report

Olivier Weiter 1 april 2017 - Annabel - Rotterdam Report door Michiel Nonnekes
  • Pluspunten
  • Décor
  • Geluid
  • Minpunten
  • Erg rustig
  • Lang wachten op Oliver

Party Rapport

Sfeer
7
Muziek
8
Bar/horeca
7
Publiek
7
Aankleding
7
Bereikbaarheid
8

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws