'Anchored': Dag 1

Michiel Nonnekes | 14 juni 2017
party reports

Party: Anchored
Locatie: nvt, Rome / Santorini / Mykonos / Monte-Carlo / Cannes
Line-up: J Funk - Sammy P - Ste Noone - Sam Lashmar - Kenzie - Max Denham - Masterstepz - Aik

We moesten onszelf wel even twee keer in de arm knijpen. We waren namelijk uitgenodigd voor een wel heel vet feestje. We gingen naar het eerste Europese cruisefestival  ‘Anchored’ op het cruiseschip ‘Jewel of the Seas’. Dit cruiseschip is maar liefst 293 meter lang, 32 meter breed ,13 verdiepingen hoog en heeft 2000 partypeople aan boord.  In combinatie met de organisatie Unique Parties, die garant staat voor feesten op een hoger level, beloofde dit onvergetelijk te worden. 

Deze organisatie staat namelijk bekend om zijn superdikke feesten in Londen, Essex, Marbella, Ibiza en Dubai waar absolute luxe de standaard is. Ze organiseren nu dus voor het eerst een zevendaags festival met als locaties Rome, Santorini, Mykonos, Monte Carlo en Cannes. Er zullen zeven dagen lang iedere dag poolparties en avondfeesten worden gehouden met de dikste line-ups. Ze hadden hiervoor meer dan 50 artiesten uitgenodigd en in samenwerking met diverse muziek labels zoals Ants (ushuaia Ibiza), Hot creations, Abode, Paravana en Kaluki musik beloofde dit wel een superdikke trip te worden. Aye Aye, Captain, we are ready to party!!

Dikke locatie

We arriveerden in Rome en waren eindelijk op het schip, wow! Wat is dit een dikke locatie voor een feestje. We gingen eerst naar onze cabin op de derde verdieping, nummer 3622. Dit was voor de hele reis ons crashadres om even te slapen en weer verder te kunnen feesten. We besloten snel onze koffer uit te pakken en het setje klaar te leggen voor de avond. Het eerste feest wat op het schema stond was de openingsparty, met als dresscode all white! De organisatie had dit via hun social mediakanalen nog extra benadrukt zodat iedereen zijn witte outfit niet zou vergeten. We besloten voor dat we onze witte kleding aantrokken, eerst even het schip te verkennen.

Poolparty

We kwamen na een rondje op schip te hebben gelopen op topdeck Eleven waar al een lekker feestje gaande was. De dj's J Funk en Sammy P stonden B2B te draaien en iedereen ging los. Het zwembad was helemaal gevuld met beach boys en girls. Waar mensen lekker lagen te genieten van de muziek in een bubbelbad, sprong de ander met een bommetje in het zwembad. We besloten na een paar uurtjes de cabin weer op te zoeken en ons klaar te maken voor de avond.

White party

Gehuld in witte kleren waren we onderweg naar het topdeck. We kwamen onderweg al een hoop mensen tegen die zich netjes hadden gehouden aan de dresscode. Wat ons opviel was dat de dames er extra hun best voor hadden gegaan. Zij waren gekleed in uiterst gewaagde witte kledij waar de man er simpel mee af kwam met een witte broek en shirt.

Eenmaal aangekomen op het topdeck was het nog niet heel erg druk, maar dit veranderde snel en rond 23:30 uur was het volle bak. De avond begon met heerlijke techno en de technoshuffle werd hier en daar ingezet. Op het moment dat de techno werd ingeruild voor urban muziek kwamen de aanwezige dames en heren pas echt goed los. De pompende beats in combinatie met rap en een MC on the microfoon werden met luid gejuich ontvangen. We zagen mensen hiphoppen, op de grond zitten en een soort dansje uitvoeren. Alles werd aangevuld met disco lichten en een mooi groot LED-scherm achter de dj-booth. We waren soms even kwijt dat dit zich allemaal afspeelde op een schip en we midden op zee zaten. Heel bizar. We hebben op de opening lekker gedanst en genoten van de avond. Op naar dag 2, waar we heel veel zin in hebben. Ants ushiaua staat op het schema. We love ants and we love techno.

Bekijk hieronder een filmpje van de white party!

 

About last night! 🙌🏻🐜@ants #finallyinternetconnection

Een bericht gedeeld door Partyscene (@partyscenenl) op

7.3

Party report

'Anchored': Dag 1 Anchored - Rome / Santorini / Mykonos / Monte-Carlo / Cannes Report door Michiel Nonnekes
  • Pluspunten
  • Witte kleding
  • Mooie mensen
  • Goeie muziek
  • Minpunten
  • Dure drank

Party Rapport

Sfeer
7
Muziek
9
Bar/horeca
6
Publiek
7
Aankleding
8
Bereikbaarheid
7

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws