WiSH Outdoor 2017

Kyra | 6 juli 2017
party reports

Party: WiSH Outdoor
Locatie: , Beek en Donk
Line-up: Headhunterz, Steve Angello, Sound Rush, Brennan Heart, Frequencerz, Jay Hardway, Mr. Belt & Wezol, Special D en veel meer
Datum: Zaterdag 1 juli 2017

WiSH Outdoor

Het was weer tijd voor de elfde editie en voor mijn vierde editie, van WiSH Outdoor!

WiSH Outdoor, ik noem het ook wel een mini-Tomorrowland. Er zijn zoveel verschillende stages, met allemaal een ander genre en ander design. De aankleding van het festival krijgt van mij een dikke tien. Ik loop altijd het terrein op en ga dan eerste alle stages langs om te kijken wat de organisatie dit jaar weer voor creatiefs heeft bedacht. Met dit jaar als thema: Adventures of the Sea, was ik hier zeker benieuwd naar.

Adventures of the Sea

Bij binnenkomst liepen we direct naar de mainstage, de Devoted stage. Daar was Madison Mars uit Estland net begonnen aan zijn set. Een DJ die je niet vaak tegen komt op de line-up maar zeker iemand die een goed feestje kan neerzetten. De Devoted stage was een groot  piratenschip vanaf de bovenkant gezien. Met tentakels er bovenuit stekend zodat het leek alsof het schip werd verslonden door een enorme octopus.

Als groot fan van Sound Rush gingen we al snel door naar de hardstyle stage, de Dedicated stage. De Dedicated stage was een grote rode krab, met hier en daar koraal uitgestoken. De oppervlakte waar je kon staan leek wel kleiner gemaakt dan afgelopen jaren, maar desalniettemin hadden wij genoeg ruimte om een dansje te wagen. Sound Rush draaide hun remix van “I’t Aint Me” van Kygo en Selena Gomez en als afsluiter draaide ze de klassieker “Angel” van The Nasty Boyz als bedankje voor alle hardstyle legends die de scene zo groot hebben gemaakt.

Na Sound Rush besloten we even los te gaan bij Cirque Du Rave op de Carnavalskrakers van Lamme Frans. Na al het zingen en springen was het tijd om wat te eten. Op WiSH heb je volop keuze aan eten en drinken. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Van carpaccio wraps tot nacho’s met dip en van gebakken vis tot bitterballen, ze hadden super veel keus. En eerlijk, al die foodtrucks geven het festival een nog gezelligere uitstraling.

Na het diner gingen we door naar de mainstage waar Jay Hardway stond te vlammen. Uiteraard draaide hij zijn nieuwe track “Golden Pineapple” die afgelopen maand was gereleased. De zon brak door en iedereen ging los. Hierna was het de beurt aan de heren van Firebeatz die er zoals gewoonlijk een goed feestje van maakte.

Net zoals afgelopen jaar hadden Mr. Belt & Wezol dit jaar weer hun eigen stage op WiSH: The Cuckoo’s Nest. Zelf draaide dit duo twee uur en daarnaast hadden ze vrienden uitgenodigd zoals: Zonderling, Curbi, Chocolate Puma en Mesto die de rest van de line-up opvulden. Mr. Belt & Wezol laten altijd alle voetjes bewegen met hun eigen funky sound en draaide hun recente hits zoals “Good Times” en “Boogie Wonderland”. Ook pakte we nog een laatste half uurtje mee van oldtimer Special D, die voornamelijk in 2003 en 2004 groot was in Nederland met singles zoals “Come With Me” en “Home Alone”.

Heady is back!

Nu was het tijd voor het setje waar ik de hele dag al het meest naar had uitgekeken. Vorige week kondigde hij aan dat hij voorgoed weer terugkeerde naar de hardstyle scene en dit weekend mocht hij de WiSH mainstage afsluiten met een heerlijk setje. Samen met MC Villain knalde Heady aka. Headhunterz de ene hit naar de andere hit er uit. Uiteraard draaide hij ook zijn nieuwste single “Destiny”. Ik zag de mensen om me heen gewoon glimlachen van geluk, en zeker was ik er hier ook eentje van. Na een spetterende eindshow met veel vuurwerk was het helaas weer tijd om terug naar huis te keren. Ondanks het wel wat rustiger leek dan de afgelopen jaren was dit zeker weer een geweldige editie. Bedankt WiSH en tot volgend jaar!

Partypics

Wish Outdoor 2017 10-07-2017 Powered by
Bekijk meer party pictures
8.8

Party report

WiSH Outdoor 2017 1 juli 2017 - WiSH Outdoor - Beek en Donk Report door Kyra
  • Pluspunten
  • De fenomenale stages
  • Het lekkere eten
  • Diversiteit aan artiesten

Party Rapport

Sfeer
9
Muziek
10
Bar/horeca
10
Publiek
8
Aankleding
10
Bereikbaarheid
6

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws