SLAM! MixMarathon

Kyra | 24 oktober 2017
party reports

Party: SLAM! MixMarathon
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Line-up: Oliver Heldens, W&W, La Fuente, Blasterjaxx, Nicky Romero, Martin Jensen, Dante Klein, Brennan Heart, LNY TNZ, R3hab, Kris Kross Amsterdam
Datum: Vrijdag 20 oktober 2017

SLAM! MixMarathon LIVE tijdens ADE

Iedere vrijdag is het weer tijd voor de pre-party van het weekend a.k.a. de SLAM! MixMarathon. Normaal kan je deze alleen horen op de radio, maar dit keer was de SLAM! MixMarathon live vanaf ADE in een goed gevulde Ziggo Dome.

SLAM! Mixmarathon vindt voor het tweede jaar op rij plaats in de Ziggo Dome tijdens ADE. Dit jaar weer met een gevarieerde en goed opbouwende line-up; startend met upcoming dj Dante Klein en afsluitend met de heren van LNY TNZ. Daartussen staan dj’s zoals Oliver Heldens, W&W, La Fuente en nog een mystery guest. Voorafgaand was aangekondigd dat The Jillionaire wegens persoonlijke omstandigheden helaas niet kon optreden, maar daarvoor in de plaats hadden ze niemand minder dan dj Nicky Romero geregeld.

Begin van de avond begonnen ze met de deephouse- en tropical housedeuntjes van Dante Klein, La Fuente en Martin Jensen. Martin Jensen is een Deense dj en producer en stond eerder deze week al te draaien op de poolparty van Sam Feldt. Jullie kennen vast en zeker zijn track ‘Solo Dance’, wat echt een heerlijk nummer is en die ook goed werd ontvangen door het publiek in de Ziggo Dome. 

Na Bizzey, die van mij wel geschrapt mocht worden van de line-up, was het tijd voor de mystery guest. Dat was niemand minder dan the Don a.k.a. Don Diablo. Naast zijn hits “Cutting Shapes” en “On My Mind” liet hij het publiek ook genieten van een nieuw nummer die hij lanceerde samen met een Amerikaanse zanger. Uiteraard ging hij daarna ook met het publiek op de foto met een of ander gek voorwerp in zijn hand zoals hij altijd doet. Check zijn Instagram maar, als je niet begrijpt wat ik bedoel. Hierna was het de beurt aan Oliver Heldens. Altijd te geweldig hoe hij het publiek vermaakt met zijn leuke dansjes en gekke visuals op de schermen achter hem.

Nicky Romero was een goede vervanger voor The Jillionaire, die wegens persoonlijke omstandigheden helaas niet aanwezig kon zijn. Na Nicky Romero was het de beurt aan The Juke. The Juke is vaak te horen in de SLAM! Mix Marathon op de radio. Luisteraars kunnen dan allerlei tracks in allerlei genres opsturen en hij mixt ze vlekkeloos in elkaar over. Zo ook deze avond mixte hij allerlei soorten tracks in elkaar over. Hij eindigde met twee hardstyle-tracks, de Games of Thrones van Da Tweekaz en de Blue-remix van Da Tweekaz, Code Black en Adrenalize.

Dj-duo W&W had maatje Hardwell meegenomen, die haast hun hele act het podium joinde. Als surprise kwam ook nog hardstyle-dj Wildstylez het laatste nummer mee knallen op het podium. Hierna bouwde de muziek langzaam op van R3hab naar Kris Kross Amsterdam en daarna Blasterjaxx. Het laatste uurtje bleef je goed wakker met de keiharde beats van Brennan Heart en de heren van LNY TNZ.

De avond was geweldig. De line-up liet het beste zien van verschillende dj’s binnen de house, dance en hardstyle. Het podium was de kleur van SLAM! en liet veel gave visuals zien. Ook confetti dwarrelde rond door de gehele zaal. Het enige minpuntje vond ik de dansers die, duidelijk te zien, ter plekke een dansje verzonnen en uitvoerden. Het leek niet goed doordacht, terwijl de rest van het feest dat duidelijk wel was. Desalniettemin heb ik me zeker vermaakt en wil ik volgend jaar zeker weer.

8.3

Party report

SLAM! MixMarathon 20 oktober 2017 - SLAM! MixMarathon - Amsterdam Report door Kyra
  • Pluspunten
  • De dj's
  • Het podium
  • Minpunten
  • de dansers

Party Rapport

Sfeer
9
Muziek
10
Bar/horeca
9
Publiek
8
Aankleding
7
Bereikbaarheid
7

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws