De beloftes van 2016 volgens Harrison

Lucas Boon | 19 januari 2016
de 10 van

Sinds Harisson samenwerkte met Hardwell (voor 'Sally') is hij geen onbekende meer in het dance-wereldje. Niet geheel toevallig bestempelt hij diezelfde Hardwell als de beste dj op dit moment, en dat heeft ons nieuwsgierig gemaakt. Wij zijn namelijk wel eens benieuwd wie volgens de 22-jarige Engelsman nog meer de acts zijn om het aankomende jaar in de gaten te houden. Speak up, Harisson!
 

1. Alvita

Een Nederlandse dj die met zijn unieke stijl aan het klimmen is in de charts. Tevens een goede vriend van mij; in het verleden hebben we veel samengewerkt, onder meer voor 'Eden'.

2. Harrys & Fly

Twee Franse gasten met een funky sound waarvan ik het idee heb dat ze echt met iets groots gaan komen. Hou ze in de gaten!

3. Delayers

Een Italiaans trio met een echt vol geluid in hun producties, ik verwacht echt dat ze gaan ontploffen in 2016.

4. Hiio

Begin 2015 heb ik samen met Hiio 'Take Me Home' gereleased. Een goeie producer met een vooruitstrevende kijk op progressive house.

5. Marrs TV

Eentje voor in de boeken, deze dude heeft de gave om grote hits te maken. Zijn release 'Go' is zelfs gesupport door Calvin Harris en dat is tevens zijn grootste hit tot nu toe.

6. Kura

Ik zou willen dat ik er als Kura uitzag, haha! Geweldige Portugese producer, onder meer verantwoordelijk voor de remix van Hardwell's 'Young Again'.

7. Kill the buzz

Goeie energie en een leuke gast om mee samen te werken. Op het moment zijn we bezig met een track samen. Een van zijn meest epische releases is 'Dreamin'. Check 'm!

8. Anakyn

Anakyn heeft gepolijste mixes welke zelfs in de buurt komen van de Knife Party sound...

9. Joshua Kane

Deze gast zijn vocals gaan echt groot worden dit jaar en ik heb al een en ander voorbij horen komen. Check en support hem!

10. Juicy M

Niet alleen een heel aardig en leuk mens om mee samen te werken, achter de decks is ze ook nog eens heel bekwaam. We hebben een release die vlak voor de zomer uit gaat komen en we kunnen niet wachten om die aan jullie te laten horen!

 

Lees ook dit interview dat we vorig jaar met Harrison hielden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws