Herbeleef Mysteryland in de aftermovie!

Rick Francissen | 5 september 2013
video


26 augustus 2013 vond alweer de 20e editie plaats van Mysteryland. Een festival waar wij als Nederlanders best trots op kunnen zijn want het is namelijk een van de langst lopende dance festivals van Europa.

Mysteryland werd traditiegetrouw gehouden op het terrein bij de gemeente Haarlemmermeer. In ons party report kun je terug lezen hoe dit festival is verlopen. Ook is de officiële aftermovie vrijgegeven. De video geeft een goed beeld over hoeveel aandacht de organisatie van Mysteryland besteedt in de versiering en sfeer van het festival.

ID&T heeft het concept inmiddels ook naar de andere kant van de wereld gebracht. 20 december vindt namelijk de derde editie plaats van Mysteryland Chili. Volgend jaar wordt er een bijzondere locatie aangedaan door het festival. De legendarische Woodstock locatie Bethel Woods wordt in het weekend van 23 mei 2014 omgetoverd tot de Amerikaanse versie van het succesvolle Mysteryland-concept. Uiteraard is er volgend jaar ook in Nederland gewoon weer een nieuwe editie van Mysteryland. Tot die tijd kun je genieten van de aftermovie!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws