Defqon 1 Australië closing show

Rick Francissen | 23 september 2013
video


Dat Q-dance internationaal feesten organiseert is inmiddels wel bekend. Voor velen is het ook bekend dat Defqon 1 één keer per jaar in Australië plaatsvindt. In het weekend van 14 september was het zover.

Voor alle Nederlanders is Defqon 1 Australië, en specifiek Sidney, een speciaal feest want zij krijgen op vertoon van hun Nederlandse paspoort een speciale korting (misschien handig voor komende edities). Natuurlijk zijn er nog veel meer nationaliteiten te vinden op het festival. Al deze mensen konden hier los gaan op hardstyle, hardcore, tech-trance, dubstep, minimal en psytrance. Dit verdeeld over zeven stages maakte de 5e editie zeker geslaagd.

Zoals we gewend zijn van Defqon 1 was er weer een closing show. Deze werd opgenomen en is online verschenen. In de video komen lasers, vuurkanonnen, vuurpijlen en andere indrukwekkende dingen voorbij. Brennan Heart staat hier in de dj booth. Kijk en luister hoe hij het publiek 15 minuten lang meeneemt en ervaar het gevoel van een closing show in Sidney.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws