Beleef Tomorrowworld vanaf de mainstage

Rick Francissen | 1 oktober 2013
video


Voor veel mensen is Tomorrowworld een van de grootste en meest bijzondere festivals. Waarschijnlijk zouden al deze mensen het festival wel eens vanaf de dj booth op de mainstage willen meemaken. Nicky Romero laat deze droom in vervulling gaan door met Google Glass een opname te maken.

In de video zie je alles vanuit het perspectief van de dj. Op het begin is hij nog backstage waar je hem ziet wachten totdat hij de stage mag betreden. Als hij naar buiten loopt begroet hij Sander van Doorn die net klaar is met draaien. Vervolgens laat Nicky Romero zijn intro afspelen en als de melodie van zijn superhit 'Toulouse' start staat hij op en zie je de menigte voor de mainstage. Ondanks dat het publiek niet enthousiast lijkt en vooral stil staat is het fantastisch om te kunnen zien hoe het is om achter de dj booth op een van de grootste festivals ter wereld te staan.

De connectie tussen techniek, dj'en en produceren werd al eerder door Nicky Romero aangehaald toen hij zijn eigen Kickstart-plugin lanceerde. Hoewel de Google bril misschien niet erg mooi staat laat de dj ook hier zien dat dit stukje techniek nieuwe werelden opent binnen de scene. Ervaar zelf hoe het is om op Tomorrowworld mainstage te staan in het onderstaande filmpje, dat door een fan van Nicky opnieuw is opgenomen en op youtube is geplaatst.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws