'March Of The Afrojack' nu te zien op Youtube

Rick Francissen | 3 oktober 2013
video


Voor de mensen die het nog niet hebben meegekregen: Afrojack heeft een documentaire over zichzelf laten maken. 'March Of The Afrojack' is sinds 26 september te zien op Youtube. De dj heeft ervoor gekozen om zijn documentaire in delen, per week, online te zetten met elk een ander thema.

Deel 1 gaat over hoe Nick van de Wall is uitgegroeid tot Afrojack. In het eerste deel vertellen grote namen zoals Tiësto, Hardwell en David Guetta over hun visie op de dj uit Spijkenisse. Ook zijn moeder komt in beeld en neemt je mee naar plekken in Spijkenisse waar Afrojack is opgegroeid.

Ook deel 2 is inmiddels online gezet. Deze aflevering richt op het Ultra Music Festival in Miami van afgelopen lente. Momenten waarop Afrojack van zijn goede leven geniet komen voorbij, maar ook de andere, negatieve, kant krijgt ruimte.

Het derde deel van 'March Of The Afrojack' gaat over zijn optreden op het festival Beyond Wonderland afgelopen maand. Ook kijkt de dj nog even terug op de Miami Music Week waar speciaal wordt gefocust op de Kings of Ace poolparty. Tot slot verteld Afrojack over zijn rol als vader.

Deel vier van 'March Of The Afrojack' geeft meer inzicht in hoe Afrojack zijn collega's ziet. Hij verteld over dj-collega's die goede vrienden zijn geworden en die hem hebben geholpen met zijn carrière. Zijn beste vriend Steve Aoki komt ook nog aan het woord en verteld over de vriendschapsband tussen hem en Afrojack.

De vijfde en laatse aflevering van de documentaire over Afrojack gaat nog een stapje verder. Hierin zet hij zijn mentor en vriend David Guetta in de spotlight. Ook komt de Fransman zelf nog even aan het woord. Verder geeft Afrojack een blik in zijn 'Afrojack Academy'. Hierin ontmoet hij jonge producers en geeft hij hen tips over hun carrière als dj en producer. Net zoals in de vorige afleveringen ontbreekt het in het vijfde deel ook niet aan een feestje. Afrojack neemt je mee naar, in zijn beleving, een aantal van zijn beste optredens ooit. Hierbij laat hij ook zien hoe hij zijn relatie met zijn fans ziet.

'March Of The Afrojack' is hiermee afgesloten. De, in totaal 20-minuten durende, documentaire neemt je mee in het dagelijkse leven van de dj uit Spijkenisse en laat zien hoe hij in het leven staat. Buiten al het feesten om probeert Afrojack de kijker een serieuze boodschap over te brengen. 'Ieder normaal persoon kan voor elkaar krijgen wat ik na vijf jaar heb bereikt, want ook ik ben een normaal persoon', is de zin waarmee hij zijn documentaire afsluit.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws