DJ top 100 in akoestisch jasje

Rick Francissen | 22 januari 2014
video


De dj top 100, we kunnen het er over blijven hebben. De Australische band Bareback Titty Squad dacht hier waarschijnlijk hetzelfde over en hebben daarom een een grappige manier de lijst nog even doorgelopen.

In een drie kwartier durend optreden werken ze de lijst van onder naar boven af en spelen ze van iedere dj (kort) een stukje van een van hun bekendste nummers. Zo komen 'Satisfaction' van Benny Benassi en 'Lose My Mind' van Brennen Heart bijvoorbeeld op een hele originele manier voorbij. Ook de hardere clubtracks voeren ze erg goed uit. 'Kontiki' van Dannic en Hardwell is hier het perfecte voorbeeld van. Daft Punk krijgt de meeste aandacht met maar liefst acht door elkaar gespeelde nummers binnen drieënhalve minuut.

Het klinkt allemaal goed en humor ontbreekt er ook niet in. Luister bijvoorbeeld hoe ze 'No Beef' van Afrojack en Steve Aoki coveren. Ook erg lachwekkend is de manier waarop ze de nieuwe nummer-1 dj aankondigen. Ze gebruiken de woorden die Hardwell zegt in de trailer van zijn wereldtour 'I Am Hardwell'.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws