Protocol tour Azië & Australië

Rick Francissen | 13 februari 2014
video


Nicky Romero en zijn tourgezelschap neemt je opnieuw mee op reis, en dit keer naar Azië en Australië. In twee video’s zie je flitsen van Nicky Romero’s leven voorbij komen afwisselend van optredens tot het ontbijten bij de McDonalds.

Het eerste deel opent met nieuwsberichten over de gigantische tyfoon die Manilla in afgelopen november heeft getroffen. Nicky zijn optreden later die maand was dan ook volledig hieraan gewijd en alle opbrengsten waren bedoeld voor de wederopbouw van de stad. Op de drop van megahit ‘Colors’ van Tritonal & Paris Blohm ft. Sterling Fox slaat de video om en zie je alleen nog maar vrolijke momenten zoals optredens in Manila, Singapore en Mumbai.

De tweede video speelt zich af in Australië. Hier zie je Nicky enthousiast rondlopen op zijn eerste Stereosonic, werken aan nieuwe mashups en dat allemaal met een portie droge humor van onder andere tourmanager. Verder hoor je opkomende of net uitgebrachte releases van Protocol Recordings voorbij komen zoals de langverwachte ‘Howl At The Moon’ van Stadiumx & Taylr Renee die op 24 februari uit zal komen.

Tracklist

Part 1
00:14 Tritonal & Paris Blohm ft. Sterling Fox - Colors
02:22 R3hab & Lucky Date - Rip It Up (Nicky Romero Edit)
04:11 Deorro - Loose It

Part 2
00:07 Stadiumx & Taylr Renee - Howl At The Moon
02:18 Skidka & Hard Rock Sofa - Moloko
04:54 Nicky Romero vs Krewella - Legacy (Wildstylez Remix)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws