Geniet na van Buddha to Buddha @ A Day at the Park

Lucas Boon | 21 juli 2015
video


Beeld: Dennis Bouman

Buddha to Buddha ken je natuurlijk al lang en zo niet, dan leggen we het nog even voor je uit: Buddha to Buddha staat in de eerste plaats bekend om haar eigentijdse sieraden en kleding, maar denk ook aan eigenschappen als craftsmanship, meditatie, creativiteit en deephouse-rooted dance optredens.

Buddha to Buddha was aanwezig op A Day at the Park met een heuse eigen area waarin dit allemaal tezamen kwam. Je kon er schilderen, genieten van massages, losgaan op de muziek van onder meer Marcella en Luuk van Dijk (to name a few) of gewoon simpelweg keihard te chillen. Zojuist is de Official Aftermovie uitgekomen waarin je ruim twee minuten kunt nagenieten van deze heerlijke dag.

Nog meer Buddha to Buddha? Ga naar de webshop en kies de mooiste sieraden, horloges, kleding en accessoires uit! Of neem een kijkje op de Facebook-pagina.

Over Buddha to Buddha

Sinds de oprichting in 1997 staat Buddha to Buddha voor tijdloze, kwalitatief hoogstaande sieraden, handgemaakt door de beste zilversmeden in Bali. Oprichter Batul Loomans was geïnspireerd door zijn vele reizen naar Azië en zijn zoektocht naar mindfulness. Sindsdien is Buddha to Buddha een toonaangevend merk dat een nuchtere Hollandse aanpak perfect combineert met Balinese bescheidenheid en vakmanschap. Anno 2015 is het merk in achttien landen verkrijgbaar en produceert het naast sieraden ook horloges, kleding en accessoires. Nice!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws