De 5 leukste edm docu's

Lucas Boon | 29 juli 2015
video


Wil je beroemd worden als dj, dan volstaat een beetje leuk kunnen draaien echt niet meer. Je moet meegaan in de bubbel van glitter & glamour, privé-jets en vip-feesten. En als het even kan leg je dit zoveel mogelijk vast op beeld. Voor je Instagram-acount uiteraard, maar een nieuwe trend is ook zichtbaar geworden: de edm-docu!

Van Martin Garrix tot Dannic, ze hebben zich er allemaal aan gewaagd. Wij zetten de leukste documentaires voor je op een rijtje. Enjoy!

De meest recente edm-docu, die van Dannic! Mooi ook hoe hij en jeugdvriend Robbert van de Corput (ook wel bekend als ene Hardwell) aan de bar van hun oude stamkroeg zitten en herinneringen ophalen:

Als het met íemand hard is gegaan de afgelopen drie jaar, dan is het Martin Garrix wel. De laatste episode is in mei dit jaar uitgekomen, waar naast Martijn zelf zijn grote voorbeeld Tiësto veelvuldig aan bod komt:

Nummer één dj van de wereld en geen docu? Mission impossible. Onderstaande video is gemaakt door een fan van Hardwell, de kwaliteit is niet super, maar de beelden zijn er niet minder om:

A Year With Armin van Buuren - zegt al genoeg toch? Ruim vijftig minuten kijk- en luisterplezier:

Als er één dj is die de camera's niet schuwt, dan is het onze eigen Afrojack wel. Een eigen docu is dan ook wel op zijn plaats:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws