Steve Aoki remixt Titanic-track

Eveline Meijer | 30 juli 2015
video


Je kent 'm vast wel, de themesong van Titanic (en als je de song niet kent, dan ken je de scene wel). Steve Aoki is er ook bekend mee en wilde er al een tijd iets mee doen. Dat is gelukt: op Tomorrowland liet hij zijn remix horen!

'De track is ongelofelijk cheesy en ongelofelijk epic tegelijkertijd. Als je die beide dingen kunt gebruiken, dan gaat het werken', vertelt Steve aan Mixmag over zijn remix. Op Tomorrowland werd de plaat voor het eerst ten gehore gebracht en het publiek was enthousiast. 'Iedereen zong mee en lachte om zichzelf op hetzelfde moment. Het was een ongelofelijk gevoel.'

Nieuwsgierig? Check de remix in de video hieronder!

https://www.youtube.com/-B6VDVErGj4

En wat vinden wij? De remix doet eer aan het origineel, waar in het begin nog veel elementen van te horen zijn. Wel gaat het nummer wat haperig over van de ballad naar de dikke beat die Steve dropt, maar hij weet er een echt feestje van te maken. Wij vinden het idee in ieder geval origineel en leuk uitgevoerd. Voor de grote fans van Steve's 'My Heart Will Go On' is er goed nieuws: hij heeft laten weten dat hij de track in de toekomst waarschijnlijk als single gaat uitbrengen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws