Eerste editie SLAM! Dutch Dance Awards groot succes

Jonas | 19 februari 2016
video

Gisteravond vond de eerste uitreiking van de SLAM! Dutch Dance Awards plaats. In de studio van SLAM! werd onder belangstelling van veel fotograven de winnaars in vier categorieën bekend gemaakt. Partyscene was erbij!

Het bijzondere aan de awards is dat de jury bestond uit allemaal mensen uit het vak zelf. Zo brachten verschillende dj’s en producers hun stem uit. Omdat het de Dutch Dance Days waren op SLAM! kon er alleen gestemd worden op Nederlandse dj’s en producers. Ondanks dat vrijwel elke danceplaat in het Engels is, werd er door middel van bitterballen met een Nederlandse vlag erin toch het Hollandse sfeertje gecreëerd.

Winnaars

De beste track van 2015 ging naar Tiësto, zijn hit ‘Secrets’ leverde hem die titel op. Omdat hij in Las Vegas was werd het hem via de telefoon verteld. Het talent van het jaar was Sam Feldt, Feldt was verrast want de dj dacht dat hij uit eten zou gaan met zijn management. De award voor beste producer ging naar Boaz van de Beatz, die erg trots was en gelijk daarna weer door moest naar Rotterdam om aan een nummer met Ronnie Flex te werken. Tot slot ging de prijs voor dj van het jaar naar Martin Garrix.

De reportage en interviews van Partyscene TV check je hieronder!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws