Hoe vet is deze Intents Festival-trailer!?

Wouter de Vink | 14 april 2016
video

Er lijkt geen rem op de groei van Intents Festival te zitten. Het evenement groeit en groeit en op die manier wordt alles omtrent dit festival steeds grootser aangepakt. Gisteravond kwam de trailer voor de aankomende editie online en het resultaat mag er in ieder geval wezen.

It's All In The Game!

In samenwerking met mediabedrijf Goose Frame is Intents Festival aan de slag gegaan om een dikke vette trailer voor het feest neer te zetten. Hiervoor zijn de nieuwste technieken en de beste cast gebruikt. Niet alleen zie je vette 3D-animaties voorbij komen in deze commercial, ook enkele dj’s komen helemaal in hun sportelement naar voren. Als er één ding wel duidelijk is na deze trailer, is dat het thema nog meer naar voren zal komen dan ooit. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Oisterwijk een weekend lang op z’n kop te zetten!

Intents Festival uitgeroepen tot beste festival

Op 3 t/m 5 juni zal het helemaal losgaan in het gezellige Brabant. Bijna honderd artiesten zullen het hier tegen elkaar opnemen in acht verschillende arena’s. Bovendien zullen grote namen als Partyraiser en Crypsis & Adaro hier hun eigen stages hosten. De vrijdag en zaterdag zijn al compleet uitverkocht en de verwachting is dat de zondag ook zal uitverkopen. Scoor je tickets dus nu het nog kan! De vorige editie werd door de festivalgangers uitgeroepen tot het beste evenement van het jaar. Hier moet je dus bij zijn!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws