Bass Chaserz komt met docu

Thomas Keulemans | 20 april 2016
video

De mannen van Bass Chaserz zetten docu online

Het Nederlandse duo Jos Kelder en Marco van der Helm, beter bekend als Bass Chaserz, is bij menig hardstyle-liefhebber een graag geziene act op een festival. De mannen waren allebei al op jonge leeftijd met muziek bezig en deelden hun passie voor hard dance music. Sinds 2011 vormen ze een succesvol duo. In een docu-filmpje, gemaakt door twee studenten, leren we de twee nog wat beter kennen.

Op hun Facebook-pagina komen de heren nu met een docu-filmpje, waarin ze het ontstaan van hun samenwerking toelichten. Verder vertellen ze wat meer over hun sound en style, die ze het liefst niet omschrijven als 'alleen maar raggen'.

Check hieronder de docu:

Drukke tijden

Met de opening van het festivalseizoen nog vers in het geheugen breken er drukke tijden aan voor Bass Chaserz. Zo maken de mannen op Koningsdag dit jaar hun opwachting op twee verschillende grote festivals. Op zowel Solid King's Day, dat gehouden wordt op P3 van het Kyocera Stadion in Den Haag, als op het Supersized Kingsday Festival op Aquabest in Best, zal het duo de oranje geklede partygangers weer omver blazen met het hardere werk.

Beeld: Facebook-pagina Bass Chaserz

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws