Deze aftermovie van QAPITAL is ziek!

Wouter de Vink | 3 mei 2016
video

Citizens of QAPITAL! Nadat er al eerder drie kleine voorproefjes online kwamen, is het nu dan eindelijk tijd voor de volledige aftermovie. En deze is, net als het feestje zelf, om van te smullen. Wie wil nagenieten of (her)beleven, moet dus deze video echt zien!

Hoewel QAPITAL nog niet eens zo gek lang bestaat, kun je er nu na drie edities al niet meer omheen. Het is uniek, het is vet, maar vooral raw. Ook het decor is elk jaar weer onderwerp van gesprek: de mainstage staat hier namelijk pal in het midden van de zaal en is uitgerust met de nodige toeters en bellen. De afgelopen editie in de Ziggo Dome, met onder andere Radical Redemption, Warface, Regain, Thera en nog vele anderen. Wij waren hier natuurlijk ook bij! Het party report is hier terug te vinden.

De QAPITAL aftermovie en nog veel meer

Deze aftermovie is overigens niet de enige video van QAPITAL die naar buiten is gekomen. Onlangs kwamen al verschillende livesets voorbij via de kanalen van Q-dance. Naar onze mening is vooral de set van Crypsis eentje waarvan we deze nog steeds op repeat hebben staan, wat een set! Maar ook met de liveset van Delete VIP is een uurtje knallen een garantie voor op je beeldscherm. 

Meer foto's? Check dan het QAPITAL-album op onze Facebook-pagina.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws