Fatboy Slim blijkt grote kindervriend

Thomas Keulemans | 18 mei 2016
video

Fatboy Slim verrast jong publiek op Brighton Fringe Festival

Afgelopen weekend verraste Fatboy Slim (Norman Cook) het aanwezige publiek op het Brighton Fringe Festival, dat elk jaar gehouden wordt in zijn hometown Brighton. Brighton Fringe is het grootste 'open-access art' festival dat Engeland rijk is, en dient vooral ter promotie van lokaal talent op het gebied van kunst. Kunst, in de breedste zin van het woord, want er is aandacht voor film, theater, schilders, schrijvers en muzikanten.

Kindervriend

Het festival boekt zelf geen artiesten; artiesten kunnen zélf kenbaar maken dat zij een bijdrage willen leveren aan het festival dat maar liefst een maand duurt! Fatboy Slim gaf hier gehoor aan en verraste daarmee alle aanwezigen en vooral alle kinderen: hij verscheen als 'ambassador of: The Origibal Family Dance Party' in een van de vele tenten waar activiteiten voor kinderen werden georganiseerd en hij draaide speciaal voor hen een lekker toegankelijke set van house en techno.

Daarmee liet Fatboy Slim zien niet alleen een gevierde lokale held te zijn, maar ook nog eens een grote kindervriend. Check het schatiige filmpje van Brighton Fringe hieronder.

Beeld via Facebook-pagina Fatboy Slim

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws