Check de trailer van Steve Aoki: I’ll Sleep When I’m Dead

Peter Güldenpfennig | 26 juli 2016
video

De meeste dance liefhebbers zien Steve Aoki meer als een entertainer en ondernemer dan als een dj. Terecht of niet terecht, hij staat wel op elk festival en gooit ook hoge ogen met zijn Dim Mak-label. Reden voor Netflix om een documentaire over Steve te financieren te waarvan de trailer nu te bekijken is.

Steve Aoki: I'll sleep When I'm Dead

De documentaire Steve Aoki: I'll sleep When I'm Dead toont je hoe Aoki precies daar is gekomen waar hij nu is. Als erfgenaam van Benihana ligt de man natuurlijk sowieso onder een vergrootglas en kritiek vanuit de dance-community dat Aoki 'niet echt een dj is' maakt zijn leven er niet makkelijker op. Toch staat hij aan de top en dat heeft hij vooral aan hard werken te danken. Bedenk je: Dim Mak was er 'niet ineens' en kent een redelijk lange historie. Daarnaast houdt Steve Aoki zich bezig met het ontwerpen van kleding met zijn eigen Dim Mak-kledinglijn. 

Genoeg voer dus voor een documentaire. In de trailer wordt vooral ingegaan op Steve als erfgenaam van Benihana, wat hint naar een meer persoonlijke documentaire dan je in eerste instantie zou verwachten. Ook zien we ondermeer Diplo en Travis Barker voorbij komen die zich uitlaten over de dj, naast Steve zelf natuurlijk. Niet getreurd, er worden ook taarten gegooid.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws