WTF? Twee gasten verkleden zich als security en komen zo Tomorrowland binnen

Wouter de Vink | 4 augustus 2016
video

WTF? Twee gasten verkleden zich als security en komen zo Tomorrowland binnen

Wie de berichten een beetje heeft gevolgd de laatste tijd, weet dat de beveiliging op Tomorrowland flink was aangescherpt. Terreurniveau drie, wel te verstaan. Toch wisten de mannen van Gierige Gasten binnen te dringen. Zonder kaartje, ze konden zo doorlopen. Check de onderstaande video!

LEES OOK: Beleef het hele festival opnieuw met Tomorrowland 365

Hoe hebben deze dude’s dit dan geflikt? Ze deden zich voor als security-mensen, volledig in zwarte kledij. Oortje erin, lompe stalenneuzen schoenen aan en vervolgens aan elke ‘collega’ vragen hoe het gaat.

Organisatie Tomorrowland: ‘Vervelend en spijtig’

Dat de twee heren zonder toegangsbewijs zijn binnen gekomen, is ook de organisatie van Tomorrowland niet ontgaan. Zij hebben aan Het Laatse Nieuws laten weten dat ze het een spijtige zaak vinden: ‘Een festival kan en mag niet hermetisch afgesloten worden als een fort’, zegt de organisatie. 'Door dit soort filmpjes vrezen we echter wel dat die in de toekomst wel zou moeten.’

Maar ze zeggen wel dat de video een vertekend beeld geeft: ‘Wie de omgeving van het festival kent, merkt dat er toch heel wat onjuistheden zitten in het filmpje en dat de jongens vermoedelijk een aantal keren zijn tegengehouden , aldus de festivalorganisatie. ‘Ze waren daarenboven te voet, licht gekleed en hadden geen bagage bij en werden daarom allicht niet onmiddellijk als verdacht beschouwd.’

Opvallend is wel dat er vanochtend nog een topic op Geenstijl was, maar deze is nergens meer te vinden. Ook is deze video niet te vinden op het kanaal van Gierige Gasten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws