Martin Garrix en Bebe Rexha brengen videoclip 'In The Name of Love' uit

Rick Francissen | 10 augustus 2016
video

Martin Garrix & Bebe Rexha

Je hebt ‘In The Name Of Love’ van Martin Garrix en Bebe Rexha vast al gehoord. We hebben nu een reden voor je om hem nog een keer te luisteren, namelijk in combinatie met de videoclip!

Martin Garrix loopt views mis?

De track die Martin Garrix voor het eerst liet horen op Ultra Miami heeft inmiddels een immense populariteit bereikt met al ruim 8 miljoen steams op Spotify en 14 miljoen views op de audio versie op YouTube. Met de videoclip zouden deze cijfers alleen maar hoger worden zou je denken. Vreemd genoeg is deze niet via de offciële kanalen van Martin Garrix op YouTube gezien. Je kunt hem wel voor een prijs van €1.79 in Full HD zien via Apple Music

LEES OOK: Martin Garrix tekent bij platenlabel Sony Music

In The Name Of Love

De videoclip die je hieronder gelukkig alsnog op via Vimeo kunt zien sluit aan bij de foto’s die van Martin Garrix en Bebe Rexha al eerder verschenen. Bebe Rexha staat bij een flinke villa en zingt de vocals van de tekst terwijl het weer op de tropische plek flink tekeer gaat. Martin Garrix komt naast haar staan op een tweede springplank van het buitenzwembad.

De clip loopt flink uiteen wanneer er water omhoog spat, meerdere bliksemschichten uit de donkere wolken komen en de twee samen het zwembad in springen om elkaar in de armen te nemen.

Martin Garrix & Bebe Rexha - In The Name Of Love (Official Video) from || EDM || on Vimeo.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws