UMF Miami Uncut met Disclosure

Rick Francissen | 15 augustus 2016
video

Disclosure

Ultra in Miami is absoluut de meest populaire Ultra editie in het jaar. Miami is waar het immers allemaal begon. Er wordt dan ook een flinke show omheen gebouwd met behulp van UMF TV waarop de livestream altijd te zien is of de aftermovies worden gepresenteerd. Met de nieuwe serie Miami Uncut gaat UMF TV een andere kant op met Disclosure als eerste gast.

UMF Miami Uncut

De nieuwe serie UMF Miami Uncut is een kopie van Ibiza Uncut waarin verschillende dj’s als Jamie Jones, Skream, Oliver Heldens en Martin Garrix ondervraagd worden met een camera voor hun neus. Je zou de show kunnen beschouwen als een praatshow met elke keer een andere dj als gast.

Disclosure als eerste gast

Voor de Miami Uncut serie is het Britse Duo Disclosure de eerste gast. Dit is een interessante keuze van de productie omdat Ultra Miami over het algemeen toch bekend staat om de EDM-dj’s als Martin Garrix, Hardwell en Tiësto. Ook de broers Lawrence kaarten dit aan in het interview:

‘Verandering in de scene maakt het echter wel mogelijk om naast deze dj’s te kunnen staan zonder een competitie te voeren. De edm en house kunnen op het moment prima naast elkaar leven.' 

LEES OOK: Kijken: 2.5 uur vinyl-set Disclosure 

Naast serieuze gesprekken over hun tour door de VS en hun Grammy nominatie wordt er ook gelachen en een dierenspel geraden waarin ze Tiësto met volle overtuiging vergelijken met een Gorilla. Kijk de video zelf om hun vergelijkingen over zichzelf, Martin Garrix, Skream en Seth Troxler te weten te komen.

Beeld via Facebook Disclosure

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws