Check: Trailer en line-up Sunset festival

Rick Francissen | 23 augustus 2016
video

Het einde van het festivalseizoen is helaas alweer in zicht, maar als we het motto van Sunset Festival hanteren is het tot 17 september zeker nog zomer en kunnen we dit prachtige festival bezoeken als afsluiter van het festivalseizoen.

Summer ain’t over till Sunset!

Een optimistische slogan 'Summer ain’t over till Sunset' is wat betreft het festivalseizoen erg toepasselijk. Dit Belgische festival biedt je namelijk half september nog een waardige afsluiter met vijf verschillende stages en heel veel vette artiesten.

Alhoewel het festival zich voornamelijk richt op de hardere stijlen met artiesten als Coone, D-Block & S-te-Fan, Frequencerz en Hard Driver, is er ook een stage met wat meer mainstream artiesten als Vato Gonzalez en La Fuente. Ook is er een stage aanwezig waar Belgische helden van weleer Yves Deruyter en Bountyhunter te zien zullen zijn.

Sunset festival wordt gehouden in De Lilse Bergen op 17 september. De trailer die het festival heeft gemaakt geeft een mooi beeld van wat we kunnen verwachten op die dag. Ben jij tegen die tijd nog niet uit-ge-festivald en/of blut, dan moet je hier echt heen! De volledige line-up van het festival kun je vinden op de website van Sunset festival.

LEES OOK: Party Blog: Sunset Festival [zaterdag 19 september 2015]

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws