Kijken: Miami Uncut met Martin Garrix

Rick Francissen | 30 augustus 2016
video

Martin Garrix

Al eerder waren de heren van Disclosure te gast bij het praatprogramma van Ultra. Net als in Ibiza Uncut, wat al veel langer speelt, wordt er in dezelfde versie in Miami iedere aflevering een artiest uitgenodigd en worden er verschillende vragen gesteld. In deze nieuwe aflevering is niemand minder dan Marin Garrix te gast!

Martin Garrix verklaart naam STMPD records

De opnames van de Miami Uncut aflevering met Martin Garrix zijn al weer enige tijd geleden, maar de aflvering werd dit weekend pas voor het eerst uitgezonden. Het concept Miami Uncut is namelijk nog vrij nieuw. Op de dag dat Garrix de mainstage van Ultra Miami zou betreden werden deze scènes opgenomen. In het interview zie je een enigszins zenuwachtige Martin Garrix die zijn gezonde spanning voor zijn optreden uitlegt.

Verder wordt de naam van zijn eigen label STMPD records besproken. De dj legt uit dat hij samen met een heel team aan het merk Martin Garrix werkt. Zijn vader die werkt met postzegels, oftewel stamps, levert een belangrijk aandeel in dit gehele team. Met STMPD records geeft Martin Garrix dus een shout-out naar zijn vader.

LEES OOK: UMF Miami Uncut met Disclosure

Afrojack is een giraffe

Tot slot moet Martin Garrix ook geloven aan het dierenspel wat ook Disclosure heeft gespeeld in vorige aflevering. Zij benoemden Martin Garrix als een klein schattig beertje. Alhoewel Martin moeite heeft met het benoemen van dieren bij dj’s als David Guetta en Avicii moet hij wel even kwijt dat hij Afrojack op een giraffe vindt lijken. Check het gehele interview hieronder en zie wat hij noemt bij de andere dj’s.

Beeld via Facebook Martin Garrix

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws