Kijken: Porter Robinson op Electric Zoo New York

Rick Francissen | 7 september 2016
video

Porter Robinson op Electric Zoo New York

Tussen al het muzikale geweld wat op 2 tot en met 4 september werd gedraaid op de mainstage van het grote muziekfestival Electric Zoo New York, stond ook Porter Robinson met een heel afwijkende en rustigere set op te treden.

Electric Zoo New York

Elk jaar verwelkomt Electric Zoo in New York verdeeld over vijf stages de grootste artiesten vanuit verschillende muziekgenres. De grootste namen zijn uiteraard te zien bij de gigantische mainstage die dit jaar de vorm van een cobra heeft gekregen. Onder andere Hardwell, Andrew Rayel, Bassnectar en The Chainsmokers traden naast Porter Robinson op voor een grote menigte.

LEES OOK: Porter Robinson's soundtrack voor een ruimtevaartuig

Porter Robinson doet zijn eigen ding

Porter Robinson past met zijn afwijkende muziekstijl niet in het rijtje thuis van de grote namen als Hardwell en Tiësto die ook op de mainstage van Electric Zoo stonden. Dit is misschien wel de reden waarom de Amerikaanse dj juist zo in de smaak valt bij het publiek.

In zijn set hoor je veel nieuw werk van de dj, maar laat hij zich ook van zijn bekende kant horen. Hij sluit af met zijn gigantische hit ‘Language’. Als we de video mogen geloven had hij geen betere track kunnen kiezen om als laatste te draaien, want iedereen gaat helemaal uit zijn dak wanneer dit nummer door de speakers blaast en er vuurwerk door de lucht gaat.

Beeld via Facebook Electric Zoo

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws