Kijken: Dillon Francis te gast bij MTV

Ivo Mollemans | 13 september 2016
video

Dillon Francis weet zijn gevoel voor humor prima via het internet te verspreiden. Tussen het draaien en produceren door is de dj zeer actief op social media. Zo gebruikt hij Snapchat veel waarop hij zelfs een aantal miniseries heeft. Daarnaast heeft hij een tijdje terug via Youtube de serie ‘DJ World’ gelanceerd waarin hij samen met Getter en Nick Colletti de spot drijft met de EDM scene.

LEES OOK: Dillon Francis maakt pop-track met Jake Miller

Carrière als acteur

De dj heeft al eerder aangegeven dat hij vroeger acteur wilde worden. Dillons humor gaat echter nog verder dan het filmen en uploaden van series en sketches. Zo heeft hij ook een alter ego van een Duitse deep house dj genaamd ‘DJ Hanzel’, zijn de videoclips die uitkomen voor zijn nummers altijd over de top en hij vind het leuk om op een sarcastische overdreven manier te reageren als hij iets niet leuk vind.

Dillon Francis als presentator

Een tijde geleden heeft Dillon als volgende stap in zijn carrière een campagne gelanceerd om te proberen om het televisieprogramma Saturday Night Live te presenteren. De dj zegt dat het iets is wat hij altijd al heeft willen doen, en met het vertrek van de oude presentator ziet hij zijn kans schoon. Het programma heeft nog niet gereageerd op het verzoek van Dillon om als presentator aan de slag te gaan.

Een ander programma wist Dillon Francis echter wel te strikken. Het programma ‘Ridiculousness’, dat uitgezonden wordt op MTV, had de dj op 6 september uitgenodigd als gast. Het programma word gepresenteerd door Bob Dyrdek. In de aflevering legt Francis uit hoe hij bij zijn welbekende motto ‘IDGAFOS’ (I Don’t Give A Fuck Or Shit) is gekomen. Vervolgens start Dyrdek een video categorie die toegewijd is aan de term van Dillon. Het zal niet als een verrassing komen dat de video’s mensen laten zien die, zoals het motto van Francis, nergens iets om geven.

De hele aflevering is hier te bekijken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws