Kijken: Aftermovie Mysteryland 2016

Rick Francissen | 14 september 2016
video

Mysteryland

Het laatste weekend van augustus stond geheel volgens traditie in teken van het langstlopende festival ter wereld, Mysteryland. Gedurende dit zonovergoten weekend met tropische temperaturen heeft de organisatie prachtige beelden vastgelegd en een mooi verhaal gecreëerd. Dit is nu terug te zien in de officiële aftermovie van Mysteryland 2016.

LEES OOK: Report: Mysteryland 2016

Mysteryland maakt er een sprookje van

‘Today is a gift’ is de afsluiting van de mooie introductie in de aftermovie. Nadat Mysteryland aan je is voorgesteld met mooie ondersteunende beelden start er een avontuur langs verschillende stages op het festival. Je ziet lichtshows, een sitdown, vuurwerk, confetti, maar bovenal feestende en genietende mensen.

Ook komen er een aantal internationale artiesten aan het woord en wordt er door hen en de verteller van de aftermovie de kracht van muziek duidelijk gemaakt.  “We all feel it when that perfect note hits”, geeft goed wat er verteld wordt en waarmee de eenheid tussen de bezoekers wordt benadrukt. 

Met ongeveer vijftien minuten aan elkaar gemonteerd beeld weet Mysteryland op een mooie manier een samenvatting te maken van het festival. Check de video zelf en waan je in de wereld van Mysteryland.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws