Major Lazer gaat naar IJsland voor videoclip van Cold Water

Ivo Mollemans | 20 september 2016
video

Diplo gaat net zoals gewoonlijk met zijn dancehall project Major Lazer super goed. De drie heren, Diplo, Walshy Fire en Jillionaire, zijn verantwoordelijk voor een aantal grote hedendaagse hits en staan op veel festivals als headliner al dan niet als afsluiter. Hun meest recente single ‘Cold Water’ is een samenwerking met Justin Bieber en MØ.

Major Lazer houdt van video’s

Het nummer is de hele zomer overal te horen geweest en nu is er dus ook - opnieuw - een officiële videoclip van het nummer verschenen. Het is niet de eerste clip die het nummer krijgt. Het nummer kwam namelijk uit in combinatie met een lyric video en een week geleden kwam er eentje online met beelden van hun show in Europa. Dit verklaart ook waarom er achter de titel van de video ‘Official Dance Video’ is toegevoegd. De video is namelijk zeer gefocust op de choreografie die word uitgevoerd door vier dansers die vaker samen met Major Lazer op het podium staan.

LEES OOK: Remixes voor Major Lazer 'Cold Water'

In de video worden verschillende locaties in IJsland langs gegaan. Zo zijn er shots bij de zee, maar ook tussen bergen. De video word compleet gemaakt door explosies, vuur en de manieren waarop het licht wordt gebruikt.

Remixes

Naast drie video’s voor het nummer is er ook een remix EP uitgekomen. Onder andere Lost Frequencies, Afrojack en Boombox Cartel hebben hun creativiteit losgelaten op de originele hit van het trio. Zo vond Afrojack het een goed idee om er een future bass plaat van te maken en heeft Lost Frequencies gekozen voor een tropical house sound.

De officiële dans video is hieronder te bekijken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws