Kijken: De allerlaatste set van Carl Cox @ Space Ibiza

Ivo Mollemans | 23 september 2016
video

Dat Space Ibiza gaat sluiten zal je niet ontgaan zijn. Hiermee word er voor de eigenaar van de club, het party eiland Ibiza, maar ook voor resident dj Carl Cox een hoofdstuk afgesloten. De hele zomer werd er nog volop gefeest in de club en de wekelijkse avonden van ‘Music Is Revolution’ door Carl Cox werden voor het laatste jaar druk bezocht.

Het einde van 15 jaar Carl Cox in Space

Toch is het nu écht ten einde en speciaal hiervoor trok Carl Cox alles uit de kast om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken. Na 15 jaar neemt de dj afscheid van de club, het personeel en de bezoekers door een 9 uur durende onafgebroken set op vinyl te draaien. Het is voor het eerst in 10 jaar dat de dj een set volledig op vinyl draait. Tijdens zijn set komen veel klassiekers uit de techno scene voorbij en zijn laatste tien platen zijn speciaal voor deze avond geselecteerd.

10. Moby – Go

9. Dave Clarke - Red 3, The Storm

8. Green Velvet - Genedefekt

7. Pan Pot - Fugitives

6. A Homeboy Hippie A Hippie And A Funki Dredd - Total Confusion

5. Jack Master - Bang The Box (Slam Remix)

4. Deetron - Photon

3. Joe Smooth - Promised Land

2. Ce Ce Rogers - Someday

1. The Doors - The End

LEES OOK: Space Ibiza verkast misschien naar San Antonio

Volgens Carl Cox hoefde hij niet lang na te denken over de nummers. Als je al zolang als hem in het vak zit dan ken je ook wel heel wat klassiekers die zowel persoonlijk als bij het publiek veel invloed hebben gehad.

Livestream: Bekijk de hele 9 uur durende laatste set van Carl Cox

Tijdens de avond waren er maar een beperkt aantal bezoekers die naar binnen mochten in Space. Gelukkig vond Be-At.tv het zonde als niet iedereen mee zou kunnen genieten van dit 9 uur durende spektakel. De hele set is namelijk opgenomen en live uitgezonden. Daarnaast is hij nu terug te kijken via deze site.

Of er helemaal geen Space meer zal zijn op Ibiza is misschien wat vroeg om te zeggen. Er zit misschien een nieuwe start in voor de club aan de andere kant van het eiland bij San Antonio.

In de vorige editie van Partyscene Magazine hadden we een uitgebreid interview met Carl Cox over zijn afscheidstournee bij Space. Wil je deze editie nabestellen, dan kan dat hier

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws