Nicky Romero te gast bij Jeroen van Koningsbrugge

Rick Francissen | 24 september 2016
video

Nicky Romero

Jeroen van Koningsbrugge is ongezien een van de meest populaire Nederlanders in eigen land. Deze man staat bekend om zijn werk als caberetier, acteur, tv-presentator en zanger. Deze laatste discipline komt in zijn vakantiehuis in Malibu Californië naar voren waar hij samen met zijn vrouw een halfjaar verblijft. Omdat Jeroen absoluut niet stil kan zitten besloot hij vanuit zijn luxe villa in de VS verschillende artiesten uit te nodigen en te werken aan een solo album. Ook Nicky Romero was te gast en dit leverde een mooie aflevering op.

LEES OOK: Nicky Romero presenteert line-up voor Protocol x ADE 

Nicky Romero en Jeroen Koningsbrugge zijn een goed team

Jeroen Koningsbrugge verwelkomt in iedere aflevering van zijn tv-programma dus een nieuwe artiest. Ook Nicky Romero wordt door de gastheer in Malibu in Californië ontvangen nadat hij een optreden van de dj in Omnia in Las Vegas heeft bezocht.

Na een dag rustig kennis te hebben gemaakt en gepraat staat er ook iets serieus op de planning. Nicky en Jeroen gaan samen namelijk een track maken die over liefde gaat. Dit komt dan ook in gesprekken gedurende de uitzending aan bod en levert leuke gesprekken op over Nicky Romero zijn vriendin Dafne Schippers en Jeroen Koningsbrugge zijn vrouw.

Buiten het harde werken aan de track wordt er ook genoten en ontspannen in het altijd zonnige westelijke deel van de VS. Zo gaan de twee samen golfsurfen, karten en rijden ze in een cabrio door de omgeving. Jeroen duidt hier op een pijnlijke tijd in Nicky zijn leven, namelijk de black-out die hij na zeker twee jaar achter de rug heeft.

Bulletproof

Met veel gelach, goede gesprekken en prachtige beelden kijkt de aflevering dus erg lekker weg. Het uiteindelijke doel is echter nog steeds om een track samen te maken. ‘Bulletproof’ wordt de track die in de uitzending in elkaar wordt gezet en vervolgens wordt opgevoerd voor een publiek dat is uitgenodigd via de social media kanalan van de artiesten.

De hele aflevering kun je hieronder bekijken. Het maken van een RTL XL account kost je verder geen geld, alleen even een minuutje om je te registreren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws