Kijken: Skrillex in de Boiler Room

Ivo Mollemans | 3 oktober 2016
video

Skrillex maakte kortgeleden zijn debuut in de Boiler Room. Dit evenement geeft fans een unieke kans op exclusieve feesten. Er worden een hoop artiesten naar geheime locaties gehaald om vervolgens samen met de genodigden een avond lang te feesten. Zo zijn onder andere Disclosure, Solomun en Carl Cox al van de partij geweest.

International Music Summit

De locaties zijn verspreid over de hele wereld en zetten de artiest veelal tussen het publiek in plaats van op een podium. Ook word de set vaak volledig gefilmd en vervolgens geüpload op het YouTube kanaal van Boiler Room. De meest recente editie werd gehouden in Shanghai, als onderdeel van de International Music Summit. Tijdens deze conferentie komen er veel prominente labels, artiesten, promotors en andere mensen uit de scene naar een centrale locatie om te praten over de toekomst van dance. De editie in Shanghai was dan ook voornamelijk gefocust op de uitbreiding naar Azië.

LEES OOK: Promotors willen uitbreiding naar Azië

Skrillex bij Boiler Room

Tijdens de IMS maakte Skrillex gelijk zijn debuut in de Boiler Room. De artiest werd die avond bijgestaan door lokaal talent zoals Damacha en Cavia. De set is, zoals alle andere Boiler Room sets, volledig gefilmd en gestreamd. Mocht je de stream hebben gemist wees dan niet getreurd want de set is terug te vinden op de Facebook pagina van Skrillex zelf. Normaal verwacht je bij het Boiler Room techno of tech house, maar omdat dat niet is waar Skrillex om bekend staat krijg je een flinke dosis dubstep, trap en alles daartussenin. Tracks van onder andere Getter, Joyryde en Malaa zijn te horen wat zorgt voor een goed uur luisterplezier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws