Kijken: Aftermovie van DJ Snake’s zomertour

Ivo Mollemans | 12 oktober 2016
video

Alle dj’s met enig succes gaan tegenwoordig de hele zomer lang bijna alle continenten af als onderdeel van hun zomertour. Deze tour is elk jaar voor zowel de artiesten als voor de fans leuk, verfrissend en bovenal vermoeiend. Artiesten moeten dan ook een hoop vluchten op tijd zien te halen, aanwezig zijn bij veel shows en ook tijd nemen voor hun fans. Uiteraard word het logistieke gedeelte door hun management geregeld, maar zonder artiest is er geen show.

DJ Snake op zomertour

Gelukkig zorgt een zomertour bij veel artiesten tegelijkertijd ook voor inspiratie voor nieuwe muziek. Niet gek dus dat veel dj’s zich nu gaan opsluiten in hun studio’s om nieuw materiaal klaar te leggen zodat ze volgend jaar opnieuw fans kunnen verassen tijdens een volgende tour. Ook de Franse DJ Snake weet alles van de stress die zo’n zomertour met zich meebrengt. Hij heeft aan het begin van de zomer een nieuw album uitgebracht en fans konden kregen de hele zomer lang om nummers van het album live aan te horen bij sets van Snake. Hits als ‘Propaganda’, ‘Middle’ en zijn collab met Justin Bieber ‘Let Me Love You’ werden dan ook veelvuldig gedraaid.

LEES OOK: Wachten op Ultra Miami 2016 aftermovie wordt beloond

Ook dit jaar heeft hij weer bewezen waarom het succes zo snel bij hem kwam. Hij stond op de mainstages van Ultra, EDC en ook locaties als het Red Rocks Amfitheater en andere bekende clubs konden genieten van zijn aanwezigheid. Snake heeft een zomertour gehad waar menig artiest alleen maar van kan dromen en dus is er geen betere manier om deze te herbeleven dan met een aftermovie. Het nummer dat word gebruikt heet ‘Here Comes The Night’ en is onderdeel van zijn album ‘Encore’.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws