Nieuw hoogtepunt voor Kygo met Seal en John Legend

Ivo Mollemans | 17 oktober 2016
video

De Noorse tropical house dj en producer Kygo heeft in een vrij korte tijd gigantische successen weten te halen met zijn muziek. Hij is bekend geworden met de tracks ‘Firestone’ en ‘Stole The Show’ en wist hiermee de hitlijsten in verschillende landen omver te gooien. Als klap op de vuurpijl bracht hij ook nog zijn debuutalbum ‘Cloud Nine’ uit dit jaar.

LEES OOK: Daft Punk op Glastonbury 2017​

Kygo en 'Sexual Healing'

Naast dat men thuis naar zijn muziek kan luisteren worden ook zijn liveshows zeer goed ontvangen. Hij mocht zelfs als afsluiter op de Olympische Spelen optreden. Hiervoor had hij de hulp ingeroepen van zangeres Julia Michaels. Het nummer dat hij toen speelde was de track ‘Carry Me’. Toentertijd riep Kygo al dat dit een van de hoogtepunten uit zijn carrière is en ook zal blijven, maar hij kan nu een nieuwe show toevoegen aan dat lijstje. Op 15 oktober stond hij namelijk in de Hollywood Bowl waar hij voor 17.500 bezoekers stond te spelen. Wat dit optreden extra speciaal maakte is het gastoptreden van zanger Seal. Samen met hem heeft hij een nieuwe versie gemaakt van de klassieker ‘Sexual Healing’ dat origineel is gemaakt door Marvin Gaye. Aan de reactie van het publiek te zien viel de remake goed in de smaak.

Een tijd geleden liet hij de remake ook al horen, maar toen was het met zanger John Legend. Het gaat om precies dezelfde track, alleen de vocalist die het uitvoert verschilt. Beide versies zijn knap gedaan en zowel John Legend als Seal weten het gevoel van Kygo’s remix goed over te brengen. Hieronder is John Legends' versie te bekijken. Legend voerde het nummer in 2015 al uit tijdens een show in het Greek Theatre in Los Angeles en Seal weet een jaar later het nummer nieuw leven in te blazen in California.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws