Video van The Chainsmokers bij American Idol verwijderd

Ivo Mollemans | 30 oktober 2016
video

In 2014 bracht het dj en producer duo The Chainsmokers de hit '#Selfie' uit. Sinds dat moment zijn ze wereldsterren geworden die hitlijst na hitlijst binnenkomen met hun singles. Met name de tracks ‘Closer’, ‘Roses’ en ‘Don’t Let Me Down’ doen het gigantisch goed.

The Chainsmokers gaan hard; erg hard

In de afgelopen jaren zijn ze dan ook stukken serieuzer geworden in de aanpak van hun muziek en daarmee carrière. Het nummer #Selfie was eigenlijk bedoeld als grap, maar gaf de heren wel een wereldwijd podium om zichzelf te promoten. Alle kansen die toen binnen kwamen stromen namen ze aan en daarom waren ze ook aanwezig bij een show van American Idol. Een keuze waar ze achteraf spijt van hebben. De originele video die op hun YouTube kanaal was gezet is daarom offline gehaald in de hoop de schade van toen een beetje te beperken.

LEES OOK: Oliver Heldens teast remix voor The Chainsmokers

Een begrijpelijke keuze, maar dit zorgt er dan wel weer voor dat wij en andere nieuwssites er opnieuw over gaan schrijven en de video verspreiden, want als iets op het internet verschijnt is het er eigenlijk niet meer af te halen. Hieronder is een reupload te zien van iemand anders, maar wees gewaarschuwd: het is misschien wel de meest beschamende verschijning van The Chainsmokers ooit.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws