Oliver Heldens in actie voor Make-A-Wish

Ivo Mollemans | 31 oktober 2016
video

Het Make-A-Wish fonds staat erom bekend dat ze dingen regelen voor kinderen die lijden aan een ernstige ziekte. Elk jaar krijgen rond de 1200 kinderen te horen dat er iets met hun mis is en om deze kinderen een hart onder de riem te steken zet het fonds al sinds 1989 acties op om de grootste wensen van deze kinderen in vervulling te laten gaan. Dit doen ze wereldwijd en in Nederland zijn er  meer dan 400 vrijwilligers die zich inzetten voor het goede doel.

Oliver Heldens helpt dj Quincy Vano

De 16-jarige Quincy van Ooijen kwam ook in aanmerking om geholpen te worden door Make A Wish. Sinds zijn geboorte heeft hij al last van een ernstige nierziekte, maar dat houdt hem niet tegen om keihard te werken aan zijn grootste droom: het worden van een succesvolle dj. Hij is zeker niet de enige die heel graag dj wil worden en de concurrentie is groot. Toch blijft Quincy zelf al volhouden om zijn droom te verwezenlijken en met de steun die hij van Make A Wish heeft gekregen komt dit zeker goed. De directeur van Make A Wish Nederland, Peter Douwes, was zelf ook onder de indruk van Quincy’s doorzettingsvermogen.

‘Ondanks zijn ziekte jaagt hij zijn dromen na. Quincy ziet geen belemmeringen, maar grijpt de kansen die hij krijgt en gaat er helemaal voor. Hij straalt ontzettend veel positiviteit en kracht uit en dat past goed bij onze stichting.’

LEES OOK: Video van The Chainsmokers bij American Idol verwijderd

Via Spinnin’ Records heeft Make A Wish ervoor gezorgd dat Quincy met Oliver Heldens aan muziek mocht werken in de studio van Oliver zelf. Ook mocht hij draaien op een festival en uiteraard werd hij daar geheel in stijl naartoe gebracht. Dit alles is vastgelegd in een korte video waarin een overview wordt gegeven van hetgeen dat Make A Wish heeft geregeld voor Quincy. Die is hieronder te bekijken.

De toekomst voor Quincy

Door zijn ziekte is de toekomst voor Quincy nog niet helemaal zeker. Om de ziekte te kunnen overwinnen is het van groot belang dat hij een donornier krijgt, maar het vinden van een donornier kan soms nogal lastig zijn. Om te beginnen aan deze zoektocht hebben beide ouders van Quincy zich laten testen en de moeder van hem blijkt de perfecte match te zijn voor een donornier. Volgend jaar zullen de operaties gaan plaatsvinden en zowel moeder als zoon kijken uit naar het moment dat Quincy weer gezond over straat kan.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws