Bekijk Tomorrowland vanuit een harde, andere hoek

Rick Francissen | 2 november 2016
video

Tomorrowland

Tomorrowland is zo’n beetje het populairste festival ter wereld. Je zult dan ook direct een beeld in je hoofd hebben als je het festival in gedachten neemt. Wereldwijd zullen de meeste hersenspinsels uitkomen bij de gigantische en indrukwekkende mainstage. Het podium is gedurende de shows constant in beweging en wordt betreden door de populairste dj’s zoals Martin Garrix, Hardwell, Armin van Buuren en Tiësto. Het is echter lang niet het enige wat Tomorrowland te bieden heeft. Zo laat de onderstaande video maar al te duidelijk zien.

LEES OOK: Twee keer Tomorrowland in 2017

Hard dance op Tomorrowland

Naast de mainstage wordt er op Tomorrowland op 15 andere stages gefeest op veel verschillende muziekstijlen. Zo hoor je alle soorten house, techno, trap, trance en hard dance. Binnen de laatste vallen veel verschillende subgenres. Het is dan ook super populair. Geen wonder dus dat op het grote Belgische festival enorm veel hard dance artiesten langskomen om zich van hun beste kant te laten horen.

In ‘The Raw Connection’ Recap Movie neemt Tomorrowland je mee terug naar de zomer en laat hierin een ander deel van het festival zien. Je ziet geen mainstage, weinig van de magische omgeving, maar vooral veel mensen die helemaal uit hun dak gaan tezamen met de dj’s. Hou je dus van hard dance en ben je nog nooit op Tomorrowland geweest? Deze video overtuigt je misschien om toch eens een poging te wagen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws