Hardwell komt met aftermovie van ‘I Am Hardwell’ tour

Ivo Mollemans | 6 november 2016
video

Het debuutalbum ‘United We Are’ van Hardwell kwam uit in 2015 en daarop zijn onder andere de nummers ‘Eclipse’, ‘Don't Stop The Madness’ en ‘Arcadia’ te vinden. Het album kreeg ook een remix editie waarop remixes te vinden zijn van Armin van Buuren, Pep & Rash, Frontliner en meer.

I Am Hardwell

Zoals bijna iedere album release ging ook het uitkomen van dit album gepaard met een tour. De ‘I Am Hardwell’ tour werd gestart in de hoofdstad van ons eigen land in de Ziggo Dome en de show daar kreeg meteen twee edities. Een 18+ en een all ages editie. Hiermee was Robert zo aardig om ook de jongere fans een kans te geven hem live te kunnen zien. Vervolgens ging de tour heel de wereld over en alle edities waren uitverkocht. De tour eindigde met een klapper op het Hockenheim circuit in Duitsland.

Natuurlijk was Hardwell niet helemaal alleen tijdens zijn tour. Veel artiesten van zijn label Revealed Recordings kwamen langs bij shows. Zo zagen fans onder ander Kill The Buzz, Dannic en Thomas Newson voorbij komen.

LEES OOK: Marshmello brengt videoclip voor favoriete eigen nummer uit

Eindelijk een aftermovie

Zowel de fans als Hardwell zelf zullen goede herinneringen hebben overgehouden aan de vele shows met veel spektakel in de vorm van licht en geluid. Kosten nog moeite werden gespaard om de beste ervaring te kunnen geven aan het publiek en Hardwell mag best trots zijn op wat hij heeft neergezet met deze tour. Omdat deze tour niet zomaar vergeten mag en kan worden is er nu ook een aftermovie gemaakt van het spektakel in Hockenheim. Als afsluitende show had de dj extra uitgepakt met effecten tijdens de show. Beleef de beste delen van het spektakel hieronder opnieuw.

Jay Sean

Natuurlijk is Hardwell in de tussentijd ook niet stil blijven zitten op het gebied van nieuwe muziek. Zijn nieuwste single is nog maar pas uit, maar doet het al erg goed bij een breed publiek. Het is een track die veel weg heeft van pop en de vocalen van Jay Sean die te horen zijn maken het nummer helemaal compleet.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws